Annonce
Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Alberte Kielstrup har fået fjernet en knude i hoften, og kun fokusere hundrede procent på håndbold igen. Foto: Hans Kurt Frederiksen
Alberte Kielstrup har gennemgået en mindre operation, og er nu helt klar til de afgørende kampe i DM-slutspillet.

NYKØBING: I fredagens kamp mod Team Esbjerg, hvor NFH tabte 30-18, sad landsholdsbobleren Alberte Kielstrup på udskiftningsbænken hele kampen. Hun kunne godt have spillet, hvis det havde gjaldt liv eller død, men en operation i hoften, skulle lige have lov at hele hundrede procent, før hun kom i gang, og det er den nu. Hun er således med, når NFH i aften møder Sønderjyske på udebane.

- Jeg er helt sikkert med i aften, forsikrer Alberte Kielstrup, der ikke løb nogen risiko i fredags.

- Da jeg var syet med seks sting og også havde sting indvendig i kroppen, var der en lille risiko for, at operationssåret ville springe op, hvis jeg landede forkert ned på hoften. Den risiko skulle være helt væk nu, og derfor tør jeg godt spille igen, siger Alberte Kielstrup, der længe har haft problemer med den ene hofte, når hun landede efter en afslutning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Knuden flyttede sig rundt

- Kort før landsholdspausen opdagede vi en knude i hoften, som flyttede sig lidt rundt, som den nu ville, men den skulle ikke være der, og ingen kunne rigtig sige hvad det var, så jeg har fået opereret knuden ud, fortæller Alberte Kielstrup, der udover ømheden også mentalt har tænkt på, om knuden havde noget ondt i sig.

- Det kan man jo ikke lade være med at tænke på. Hvad pokker er det for noget, når ingen kunne fortælle mig hvad det var, selvom op til flere forskellige læger har vurderet det. Men nu er knuden undersøgt, og der var heldigvis ikke noget dårligt eller ondt i den. Det kommer sig nok bare af, at jeg har en forfærdelig faldteknik, som jeg skal forbedre. Så alt er godt. Jeg har ikke længere nogle dårlige tanker i mit hovedet og noget at være nervøs for, så det er virkelig godt, siger den 23-årige højreback, der måtte melde fra til den seneste landsholdssamling af samme årsag.

Men også fordi kroppen generelt var slidt ovenpå et hårdt program.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Helt klar igen

- Der har jeg virkelig brugt pausen til at komme ovenpå igen, og har givet den alt hvad den kunne trække i styrketræningslokalet, så jeg føler virkelig, at jeg er kommet helt til hægterne, og glæder mig til den resterende del af sæsonen, siger Alberte Kielstrup, der er helt klar til aftenens kamp i Sønderborg mod Sønderjyske.

- Det er en kamp vi skal have to point i. Vi kommer med enorm motivation, og vil gerne sætte tingene på plads, så vi kan booke plads i semifinalen. Der skal vi være bedre i forhold til dem, der måske ikke har så meget at spille for mere. Men kender jeg Sønderjyske ret, så vil de rigtig gerne drille os og stikke en kæp i hjulet, så vi skal spille op til vores absolut bedste, for at tage en sejr, lyder det fra Alberte Kielstrup.

Hun er eneste positive tilføjelse i forhold til kampen mod Team Esbjerg. Målvogter Catharina Brock er stadig ikke klar efter en knæskade, og Rosa Skovlund Schmidt kæmper også stadig med at blive klar, efter en ankelskade.

NFH kan med en sejr i aften spille sig i DM-semifinalen for andet år i træk, såfremt Team Esbjerg forinden har slået Silkeborg-Voel.

Sønderjyskes normale hjemmebane i Arena Aabenraa er optaget i aften, så derfor er kampen flyttet 36 kilometer længere sydpå til Skansen i Sønderborg, hvor der er kampstart kl. 20:00 og Radio SydhavsØerne sender direkte fra kampen.
  • Alberte Kielstrup har fået fjernet en knude i hoften, og kun fokusere hundrede procent på håndbold igen. Foto: Hans Kurt Frederiksen
Annonce
Sport

Nykøbing FC skifter ud på formandsposten

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub

Annonce
Annonce
Sport

Nykøbing FC skifter ud på formandsposten

Lolland

Problemer med lokalbanen: Indsætter togbusser

Guldborgsund

"Flere begyndte at græde," da de fik den nedslående besked

Lolland

Borgmester efter TSØ-uro: Vi bakker fortsat op

112

Kraftig ild og overtændt i grusgrav: To bilbrande på seks minutter

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub

Nykøbing

Nedlægger hendes stilling: Bente fyret efter 17 år

Erhverv

Virksomhed på vej til Nakskov: Forventer at ansætte 80-90 medarbejdere

Guldborgsund

Falstring nomineret til nordisk musikpris

Udland

Trump-advokat: Se bort fra slibrige detaljer

Lolland

Kommune: Fejl på udsendte ejendoms-skattebilletter

112

22-årig sigtet for drabsforsøg efter knivstikkeri

Lolland

Efter hvidvask-afsløring: TSØ-formand går af

Indland

Datatilsynet med alvorlig kritik i sag om nedbrud af NemID

Lolland

Slukkede brand i nat: Borger var vaks med haveslangen

Annonce
Annonce
Lolland

Dokumentar afslører: TSØ-formand i hvidvask for millioner

Samfund

Fængsel på jagt efter særlige bøger

Guldborgsund

Danmarks bedste findes på Falster: - Det betyder ufatteligt meget

Guldborgsund

Rockerhistorie på Falster: Da rygmærkerne indtog den lille landsby

112

Gemte narko mellem løgene: Nu er han dømt

Sport

Storklub kommer til Maribo - TSØ fik svær pokallodtrækning

Sport

NFH-spiller gravid