Nikolaj Ehlers bidrager med assist i effektiv Winnipeg-sejr

Nikolaj Ehlers (til højre) blev noteret for en assist, da Winnipeg Jets natten til lørdag vandt 4-0 over St. Louis Blues. Foto: Scanpix/Joe Puetz

Winnipeg Jets vandt overbevisende med 4-0, da holdet natten til lørdag var på besøg hos St. Louis Blues i NHL.

Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers bød ind med en enkelt assist, da han sammen med resten af Winnipeg Jets-mandskabet besejrede St. Louis Blues på udebane i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Winnipeg Jets vandt sikkert med cifrene 4-0.

Gæsterne havde ellers blot 23 skud på mål mod St. Louis' 34. Men effektiviteten gjorde forskellen i en kamp, hvor den amerikanske målmand Connor Hellebuyck også tog godt fra i Winnipeg-målet.

Sejren betyder, at Winnipeg ligger på tredjepladsen i Western Conference med 81 point efter 61 kampe.

Allerede efter første periode var Ehlers og co. i fuld kontrol. Her havde de således sendt pucken i mål tre gange.

I anden periode sendte Nikolaj Ehlers en tværpasning af sted mod holdkammeraten Patrik Laine, der hamrede pucken i mål til slutresultatet.

Ehlers blev dermed noteret for en assist. Det er hans 20. af slagsen i denne sæson. Danskeren har derudover scoret 23 mål.

Også danskerne Mikkel Bødker og Jannik Hansen var begge i aktion natten til lørdag. De to San Jose Sharks-spillere måtte dog se sig besejret, da de var på besøg hos Chicago Blackhawks.

Chicago løb med en 3-1-sejr på hjemmebanen.

San Jose Sharks ligger efter nederlaget nummer seks i Western Conference med 74 point efter 62 ud af grundspillets i alt 82 kampe.

De seneste to sæsoners NHL-mestre, Pittsburgh Penguins, markerede sig i nattens runde ved at tage sjette sejr på stribe.

Det skete, da de på udebane slog Carolina Hurricanes med cifrene 6-1. Sejren sender mestrene op som nummer fire i Eastern Conference.

• NHL: Winnipeg Jets at St. Louis Blues