Ny Juventus-bomber slår til mod tyrkere

Det var det tyrkiske hold Galatasaray, som endte med at slå Juventus ud af Champions League, så torsdagens sejr over et andet tyrkisk hold i Europa League var en kærkommen revanche for den italienske mesterklub.

Juventus besejrede Trabzonspor med 2-0 på Juventus Stadium, og det giver Torino-klubben et udmærket udgangspunkt før returopgøret i Europa Leagues 1/16-finaler.

Pablo Daniel Osvaldo bragte Juventus foran 1-0 efter et kvarters spil. Den italienske angriber, der er lejet hos Premier League-klubben Southampton, udnyttede kynisk en fejl i tyrkernes forsvar.

28-årige Osvaldo blev i januar hentet til Juventus på en halvårig aftale, og italienerne har en købsoption på den italienske landsholdsspiller. Osvaldo scorede til 1-0, da Italien spillede 2-2 mod Danmark i Parken i oktober sidste år.

I anden halvleg gik Juventus efter at få scoret kampens andet mål, men det lykkedes først i overtiden for franske Paul Pogba at fordoble sejrens størrelse.

Sejren over Trabzonspor var en lille opmuntring for Juventus, som skuffede fælt i Champions Leagues gruppespil ved ikke at gå videre.

FC København opnåede blandt andet at spille 1-1 mod Juventus i Parken i den første kamp i gruppespillet. FCK endte sidst i gruppen lige efter italienerne.

Tidligere torsdag spillede den russiske klub Anzhi 0-0 hjemme mod belgiske Genk, som havde den tidligere Lyngby-back Brian Hamalainen med i hele kampen.

Anzhis midtbanespiller Ilya Maksimov fik rødt få minutter før tid, men Genk kunne ikke nå at udnytte overtallet. Genk står nu med pæne muligheder for at nå 1/8-finalerne i Europa League.