Overtidsmål frelser Inter fra fiasko

Den italienske storklub Inter balancerede på randen af en fiasko i første kamp i denne sæsons Europa League.

I kampens overtid fik den japanske back Yuto Nagatomo dog udlignet til 2-2 på hjemmebane mod Rubin Kazan fra Rusland efter en usammenhængende indsats af den ambitiøse Milano-klub.

Det så ellers ud, som om Rubin Kazan-spillerne kunne tage alle tre point med hjem til delrepublikken Tatarstan, hvor klubben holder til, da Salomon Rondon scorede til 2-1 seks minutter før tid, men de blev altså snydt for triumfen i de sidste sekunder.

Rubin var kommet foran 1-0, da Alexandr Ryazentsev huggede en returbold i nettet, efter at Inters målmand Samir Hadanovic havde klaret et straffespark.

Mod slutningen af halvleg fik den unge kroat Marko Livaja udlignet for det reserveprægede italienske mandskab.

I London var der samtidig engelsk-italiensk storopgør, da Tottenham mødte Lazio.

Nogen stor fodboldkamp blev det dog aldrig, for Lazio formåede klogt at trække tempoet ud, og Tottenham manglede både fantasi og evne til at træffe de rigtige beslutninger i farlige situationer. Derfor endte kampen uden scoringer.

Manager Andre Villas-Boas gav debut til den franske landsholdsmålmand Hugo Lloris, der skal kæmpe for at slå den amerikanske veteran Brad Friedel af som førstekeeper.

Han lavede ingen alvorlige fejl, men fik heller ikke mange udfordringer af et Lazio-hold, hvor Miroslav Klose lå meget alene i front.

Der var dansk succes i Belgien, hvor den tidligere Lyngby-back Brian Hamalainen spillede hele kampen for Genk, som hjemme slog ungarske Videoton med 3-0.

Leon Andreasen fik 75 minutter på banen for Hannover 96, der vendte 0-2 til 2-2 ude mod Twente fra Holland.