Presset stiger: Villas-Boas i ny nedtur

Presset på Chelseas unge manager André Villas-Boas må være nået helt op i det røde felt, efter hans hold lørdag overraskende tabte 0-1 ude til West Bromwich i Premier League.

For godt nok er West Bromwich inde i en god stime med fire sejre over de seneste seks kampe, men Chelsea hungrer efter en sejr, og Birmingham-klubben er en af de modstandere, som bare skal besejres.

Chelsea ligger på femtepladsen i Premier League med 46 point og kun en enkelt sejr i de seneste seks opgør. Holdet er 20 point efter Manchester City på førstepladsen - det lugter af en fyring.

Det lyder også til, at Chelseas tilhængere har fået nok. I hvert fald blev der ifølge BBC sunget "Jose Mourinho" på The Hawthorns under kampen med hentydning til Chelseas tidligere populære manager.

Chelsea leverede en slap indsats i første halvleg, hvor West Bromwich-profiler som Peter Odemwingie, Youssouf Mulumbu og James Morrison var både skarpere og mere tændte end London-klubbens pressede stjerner.

Især Peter Odemwingie skabte problemer for Chelseas forsvar i højresiden, hvor Ashley Cole blev snydt af den usbekisk fødte nigerianer, som i februar blev kåret til månedens spiller i Premier League for tredje gang i karrieren.

Hjemmeholdet spillede sig frem til et par store chancer, og Petr Cech var med til at holde liv i håbet med en flot redning for Chelsea, som efterhånden vandt fodfæste mod slutningen af de første 45 minutter.

Chelsea var bedre med i anden halvleg, men Gareth Auley pillede det sidste point og måske Chelsea-fremtiden ud af André Villas-Boas 10 minutter før tid med sin scoring til slutresultatet 1-0.