Randers smider føring og fortsætter stime af uafgjorte

Randers FC har spillet alle sine fire kampe i Conference Leagues gruppespil uafgjort. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Randers FC var foran 2-0, men måtte nøjes med 2-2 mod Jablonec i Conference League.

Randers FC missede en gylden mulighed for sejr, da holdet hjemme mod Jablonec smed en føring på 2-0 og måtte nøjes med 2-2 i Conference League-gruppespillet.

Hjemmeholdet dominerede kampen, både i chancer og spil, men havde svært ved at få bolden i mål.

Kort inde i anden halvleg bragte Randers sig dog på sejrskurs, da Vito Hammershøy-Mistrati og et selvmål sendte kronjyderne foran med 2-0.

De tamme gæster fra Jablonec havde inden de to Randers-scoringer svært ved at spille sig til chancer, men det tjekkiske hold spiste sig stille og roligt ind på hjemmeholdet og fik efter en stærk afslutning scoret til 2-1 og 2-2.

Sejren betyder, at Randers har fire point efter fire uafgjorte kampe. Det rækker til tredjepladsen i puljen, hvor AZ Alkmaar har ti point efter en 2-0-sejr over rumænske Cluj.

Jablonec er nummer to med fem point, og Cluj er sidst med et point.

Randers havde i første halvleg de største muligheder for at bringe sig foran. Tættest på kom holdet efter 20 minutter, hvor angriberen Alhaji Kamara var tæt på at prikke bolden i et tomt mål, men den brølstærke angriber fik ikke træf på bolden.

I anden halvleg skulle Randers kun bruge 30 sekunder på at score. Efter et godt opspil sendte Alhaji Kamara bolden ind mod det lille felt. Her sneg midtbaneprofilen Vito Hammershøy-Mistrati sig mellem forsvaret og prikkede bolden ind til 1-0.

Få minutter efter kom Randers endnu tættere på deres første Conference League-sejr, da Jablonec-forsvarer Vojtech Kubista headede bolden forbi egen keeper til 2-0.

Føringen var ikke nok for Randers, da gæsterne fra Jablonec på ti minutters kynisme i slutfasen sikrede sig et point.

Den indskiftede offensivspiller Tomas Cvancara headede efter en dødbold reduceringen i nettet efter 73 minutter, og siden rundede midtbanespilleren Milos Kratochvil Randers-keeper Patrik Carlgren og udlignede.

Randers' angrebsprofil Stephen Odey fik direkte rødt kort i kampens overtid, hvor også gæsterne fik en spiller smidt ud.