Real Madrid sejrer i spansk målfest

Hver gang spillerne fra Real Madrid troede, at de havde snøret sækken om Villarreal, kom de gulklædte gæster tilbage på Bernabeu.

Real Madrid vandt hjemme med 4-2 i en kamp, som sætter ligaens førerhold Atlético Madrid under pres lørdag aften. Dermed viste Real Madrid, at man trods savnet af karantæneramte Cristiano Ronaldo kan vinde over ligaens nummer fem.

Tre gange var Real Madrid foran med to mål. To gange kom Villarreal tilbage.

Først da Karim Benzema med sin anden scoring knapt 15 minutter før tid øgede til 4-2, var Villarreal reelt sat af. Alligevel så man igen et udehold, som forsøgte prisværdigt.

Mens Cristiano Ronaldo er ude med tre spilledages karantæne, var Gareth Bale tilbage.

Waliseren åbnede målfesten med sin scoring til 1-0 efter syv minutter. Med sin venstrefod sparkede han bolden fladt i mål.

Bale stod også for den målgivende aflevering på tværs af banen, da Karim Benzema øgede til 2-0 efter 25 minutter.

Kort før pausen reducerede Mario Gaspar til 1-2, og så måtte madrilenerne igen arbejde for at skabe afstand.

Det lykkedes knapt 20 minutter efter pausen.

Den kun 20-årige Jesé Rodriguez stod midt i straffesparksfeltet og fik bolden fra Angel Di Maria. Med 3-1 troede de fleste, at kampen var afgjort.

Kun fem minutter senere ville Villareals Giovani Dos Santos noget andet - en fornem scoring direkte på frispark, hvor han krøllede bolden uden om Real Madrids forsvarsmur.

Tættere på kom gæsterne ikke. Karim Benzema øgede til 4-2 med lidt mindre end et kvarter før tid. Igen sparkede franskmanden fladt langs jorden, og han dræbte med det mål gæsternes tro på, at de igen kunne skabe kontakt til Real Madrid.

Med sejren på 4-2 lægger Real Madrid maksimalt pres på Atlético Madrid, som senere lørdag spiller ude mod Almeria, som ligger lige over nedrykningsstregen i den bedste spanske fodboldrække.

Atlético Madrid og Real Madrid mødes i øvrigt allerede tirsdag i den spanske pokalturnering.