Reserver sikrer Klopp første Liverpool-sejr

Et reservespækket Liverpool-hold spillede sig videre i Liga Cuppen med en smal sejr over Bournemouth.

I fjerde forsøg lykkedes det Jürgen Klopp at bringe Liverpool til sejr. Onsdag vandt holdet hjemme med 1-0 over Bournemouth i Liga Cuppen.

Klopp havde ikke formået at bringe Liverpool til sejr i sine tre første kampe i spidsen for holdet, men alligevel valgte han at stille med mange reserver i Liga Cup-kampen onsdag mod Bournemouth.

Det viste sig at være en fin disposition.

Holdet tilspillede sig flere gode chancer i de første 45 minutter, og allerede efter 17 minutter bragte backen Nathaniel Clyne Merseyside-klubben på sejrskurs efter et godt opspil.

Det holdt til pausen.

Trods store fejl i Bournemouths bagkæde havde Liverpool svært ved at lukke kampen til 2-0 i de sidste 45 minutter. Flere udmærkede chancer blev misbrugt - især Roberto Firmino havde et par gode tilbud.

Bournemouth havde dog absolut intet at byde på rent offensivt i anden halvleg, og derfor blev det en ret sikker Liverpool-sejr, selvom det blev ved 1-0.

Liverpool er med otte titler den mest vindende engelske klub i Liga Cuppens historie.

Modsat flere af de andre topklubber valgte Manchester City-manager Manuel Pellegrini ikke at spare mange af de prominente navne, da Crystal Palace var på besøg.

Det resulterede i en sikker sejr på 5-1. City-Målene blev scoret af Wilfried Bony, Kevin de Bruyne, Kelechi Iheanacho, Yaya Touré og Manu Garcia

Jores Okore sad på bænken i hele kampen, da Aston Villa, som i weekenden fyrede manager Tim Sherwood, tabte med 1-2 ude mod Southampton.

Øretæver i luften: Kærestestrid endte galt

Festivaltriumf på Lolland: Billetsalget boomer