Ribe-Esbjerg tager point fra topholdet GOG

Et sent mål af GOG gjorde, at det endte uafgjort mellem fynboerne og Ribe-Esbjerg fredag. Billedet stammer fra en tidligere kamp mellem de to mandskaber. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

GOG måtte tage til takke med et enkelt point, da førerholdet i herreligaen fredag delte med Ribe-Esbjerg.

Der er gået en smule gummiarm i den hos håndboldherrerne i GOG.

Efter at have vundet 15 af de første 17 ligakampe i sæsonen er det kun blevet til en enkelt sejr i de seneste fire.

Fredag måtte GOG nøjes med et enkelt point, da fynboerne på udebane mødte Ribe-Esbjerg, der ligger nummer ni i tabellen.

Kampen endte 28-28. Vestjyderne kæmpede bravt og var flere gange foran i slutfasen, inden GOG's nyslåede verdensmester Emil Jakobsen på et straffekast sørgede for uafgjort med få sekunder tilbage.

Resultatet betyder, at GOG med 35 point nu blot har to ned til Aalborg Håndbold på andenpladsen.

Nordjyderne spiller lørdag og kan altså matche GOG's pointhøst med en sejr over Bjerringbro-Silkeborg. Det bliver dog Aalborgs 22. kamp i ligaen - GOG har spillet 21.

Det var jævnbyrdigt fra start fredag. Efter et kvarter var GOG foran 8-7. Fynboerne kom lidt senere på 10-8, men større blev føringen ikke, inden Ribe-Esbjerg kom tilbage og sørgede for en pausestilling på 12-12.

Kampbilledet var det samme i anden halvleg. De to hold fulgtes ad og skiftedes til at tage små føringer, inden det altså til sidst endte med pointdeling.

KIF Kolding og Århus Håndbold mødtes også fredag. Her tog KIF en sejr på 32-27.

De otte bedste hold i grundspillet går videre til slutspillet. Kolding ligger nummer otte med tre point ned til Ribe-Esbjerg, som har 18. Det samme har Fredericia, der har spillet to kampe færre end KIF og Ribe-Esbjerg.

• Herrehåndbold: GOG - Ribe-Esbjerg HH

Kunne ikke se sig selv fortsætte: Stopper efter træneruro

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget