Rødovre nedlægger topholdet Aalborg på sen scoring

Aalborg Pirates måtte søndag se sig besejret af Rødovre Mighty Bulls. Foto: Scanpix/Claus Fisker/arkiv

På en sen scoring af Rødovres Morten Andreasen vandt Rødovre over Aalborg, der tabte et skridt i topkampen.

Ishockeyholdet Rødovre Mighty Bulls rykkede søndag op på fjerdepladsen i Metal Ligaen.

Det skete som konsekvens af, at holdet vandt over Aalborg Pirates, og at Odense Bulldogs tabte 1-2 til Gentofte Stars.

Kampen stod længe 1-1 i Aalborg, før Rødovres Morten Andreasen med mindre end to minutter tilbage scorede til slutstillingen 2-1.

Med sejren har Rødovre 70 point efter de første 42 kampe. Aalborg har skrabet 80 point sammen på andenpladsen.

Forud for den afgørende scoring havde hvert hold fået bolden i mål en enkelt gang. Det skete i anden periode, hvor først Rødovres Anders Schultz og siden Aalborgs Mikkel Højbjerg kom på tavlen.

Sønderjyske kom også på tavlen søndag i udekampen mod Hvidovre. Hele fem gange faktisk. Og da Sebastian Svendsen samtidig var eneste Hvidovre-spiller, som fik scoret, endte det 5-1 til Sønderjyske.

Sønderjyske ligger på niendepladsen med 50 point, mens Hvidovre Fighters er rækkens bundprop med 27 point.

I den anden ende af tabellen vandt topholdet Herning Blue Fox 2-1 over Frederikshavn White Hawks på en scoring i sidste minut af den regulære spilletid.

Det var finske Riku Pitkänen, som sikrede forløsning for hjemmeholdet, der fører Metal Ligaen med 12 point ned til Aalborg.

Rungsted Seier Capital vandt 5-4 over Esbjerg Energy efter forlænget spilletid.