Rosenborg smider nye point efter dansk måloplæg

Nicklas Bendtner var tæt på scoring, da Rosenborg spillede uafgjort mod Vålerenga. Foto: /ritzau/Anders Hoven, Digitalsport

Mike Jensen lagde op til scoring, men Rosenborg måtte alligevel gå fra banen uden sejr for fjerde gang i træk.

Den norske fodboldklub Rosenborg er tilbage på førstepladsen i Eliteserien i Norge, men ikke i den overbevisende stil, som klubben havde håbet på.

Med 1-1 ude mod Vålerenga er Rosenborg nu uden sejr i de seneste fire runder, hvor det blot er blevet til tre point.

Klubben er dog tilbage på førstepladsen med 22 point for 11 kampe, hvilket er ét mere end Brann og Sarpsborg 08.

Mike Jensen stod for oplægget til Rosenborgs mål, mens Nicklas Bendtner måtte nøjes med at være tæt på scoring.

Begge fik de fuld spilletid og pådrog sig gult kort i kampens slutning.

Rosenborg kom foran i første halvlegs tillægstid, da Mike Jensen agerede bande i straffesparksfeltet.

Den tidligere Brøndby-spiller lagde bolden perfekt til rette for Milan Jevtovic, der sparkede bolden ind til 1-0 ved den ene stolpe.

Kort efter pausen var Nicklas Bendtner så tæt på at udbygge føringen, men angriberens afslutning fra omkring 11 meter sneg sig lige akkurat forbi mål.

Hjemmeholdet havde flere chancer for at udligne, og det skete efter 84 minutter, da Herman Stengel sparkede en nedfaldsbold i nettet efter et hjørnespark.