Simon Kjær fremtvinger et mål i Wolfsburg-sejr

Wolfsburg og den danske landsholdsspiller Simon Kjær har haft en meget svingende sæson i den tyske Bundesliga. Lørdag vandt holdet efter tre kampe uden sejr med 5-2 ude over Freiburg.

Det lignede dog til at begynde med endnu en skuffelse for Wolfsburg, da Freiburg kom foran 1-0 efter blot to minutter på et mål af Max Kruse.

Men fem minutter senere indtog Simon Kjær en afgørende rolle og blev i første omgang noteret for en scoring ved udligningen til 1-1, men senere blev det rettet til et selvmål af Freiburgs Cedric Makiadi.

Wolfsburgs Adelino Vieirinha scorede til 2-1 efter 16 minutter, inden udeholdets kroatiske stjerneangriber viste målnæsen ved at score de næste to mål i kampen.

Freiburg fik lov at reducere til 2-4 ved den indskiftede midtbanespiller Johannes Flum. Wolfsburgs Diego scorede 5-2-målet i overtiden.

Mens Simon Kjær spillede hele kampen, så var Thomas Kahlenberg ikke med i truppen for Wolfsburg.

I en af denne rundes største kampe vandt Schalke 04 lokalderbyet på hjemmebane over Borussia Dortmund med 2-1.

Schalke 04 viste flot spil i begyndelsen af kampen, og det var fortjent nok, at formstærke Julian Draxler bragte Schalke foran 1-0 efter 12 minutter.

Klaas-Jan Huntelaar fordoblede føringen 10 minutter før pausen på et flot hovedstød, da Dortmund-forsvaret slet ikke var tæt i markeringen af den hollandske angriber.

Dortmunds topscorer Robert Lewandowski fik reduceret til 1-2 i anden halvleg, men tættere på point kom udeholdet ikke i kampen om at være det stærkeste hold i Ruhr-distriktet.

Bayern München var ved at snuble hjemme mod Fortuna Düsseldorf, som overraskende var foran to gange på udebane mod det tyske storhold, der dog endte med at vinde 3-2.

Bayern-stjernerne Thomas Müller, Franck Ribéry og Jerome Boateng afværgede et truende nederlag på Allianz Arena ved at score et mål hver i løbet af kampen.

Ken Ilsø sad på bænken i hele kampen for oprykkerne fra Düsseldorf.

Mainz 05 havde Bo Svensson og Niki Zimling med i hele kampen, da holdet vandt 1-0 hjemme over Bayer Leverkusen.