Sønderjyske og Viborg deler i målrig affære

Sønderjyske har ikke vundet i de seneste fem superligakampe. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Sønderjyske og Viborg leverede fire mål i en kamp, der ellers ikke var præget af flot spil.

Sønderjyske og Viborg FF spillede søndag eftermiddag 2-2 i en uskøn, men underholdende affære, da mandskaberne stødte sammen på Sydbank Park i Haderslev i Superligaen.

Det var ikke kønt spil, der prægede opgøret, men derimod fight, intensitet og mål, da Sønderjyske skulle forsøge at hente sæsonens anden sejr mod oprykkerne fra Viborg.

Sønderjyskes midtbanespiller Emil Kornvig bragte hjemmeholdet foran, og sidenhen kom både Jeppe Grønning og Sebastian Grønning på tavlen for gæsterne, inden Sønderjyskes midtbanedebutant Daniel Prosser bragte balance i opgøret med sin scoring til 2-2.

Med søndagens resultat har Viborg otte point efter syv kampe, mens Sønderjyske har fem point.

Det var dog Sønderjyske, der lagde bedst fra land i opgøret, men de helt store chancer lod vente på sig i en første halvleg, der bød på flere dueller end reelle chancer.

Emil Kornvig brød dog Sønderjyskes måltørke, da midtbanespilleren bragte mandskabet foran 1-0 på et flot hovedstød.

Viborg slog dog hurtigt tilbage. Et hjørnespark havnede ved midtbaneslideren Jeppe Grønning, der efter lidt klumpspil kunne sparke bolden i kassen til pausestillingen 1-1.

Begge mandskaber kom angrebslystne ud til anden halvleg, men det var Viborg, der kom først på tavlen.

Sebastian Grønning fik scoret sit første superligamål for Viborg, da angriberen med et flot hovedstød bragte udeholdet på sejrskurs.

Det skulle dog ikke vare længe. Spillet på banen bølgede frem og tilbage, og det gjorde målscoringen også.

Denne gang skulle endnu en spiller score sit første superligamål, da Sønderjyskes midtbanedebutant Daniel Propper bragte balance i regnskabet med et flot mål til 2-2.

Således sluttede kampen altså også, selv om der i slutfasen var muligheder for begge hold til at tage sejren.