Stimen fortsætter

Lolland-Falster Alliancen landede den syvende sejr i træk, da bjørnene lørdag vandt 4-2 ude mod Vanløse.

Alliancen fortsatte lørdag eftermiddag sin forrygende sejrsstime i 2. division Øst. Denne gang blev det 4-2 ude mod Vanløse.

Det blev et opgør med to hold, der spillede friskt fremad banen, mens defensiven vaklede i begge ender.

Bjørnene kom i front allerede efter ti minutter. Claes Jørgensen scorede sikkert på et straffespark begået mod Kasper Mertz.

Men Vanløse vendte hurtigt opgøret. Kristian Rasmussen spurtede let forbi Kasper Mertz i Vanløses venstre side og lagde bolden på tværs til Kenni Pedersen. 1-1, bare fire minutter efter åbningsmålet.

Kort inden den halve time kom forstadskøbenhavnerne på 2-1, da Mads Petersen headede et hjørnespark fra Theis Ploug Pedersen i mål. Alliancens opdækning så ikke godt ud i den situation.

Men det var for intet at regne mod den brøler, Vanløses Nikolai Aagaard diskede op med kort derefter. I ren Grønkjær-stil splittede han sit eget forsvar med en tilbagelægning, der gik lige i fødderne på Philip Olsen. Angriberen skulle blot tage et enkelt træk og lægge bolden forbi målmand Lasse Koch til 2-2.

Opdækningen var heller ikke i top, da Søren Jensen bragte Alliancen på 3-2 seks minutter før pausen. Helt frit kunne han heade et frispark fra Kenneth Jørgensen i mål fra tæt hold.

Afgørelsen faldt tre minutter inde i anden halvleg. Peter Westlund satte sig godt igennem i venstre side og sendte et perfekt indlæg på tværs af feltet til Philip Olsen, der let kunne puffe bolden over målstregen med sin sjette sæsontræffer.

Alliancen indtager fortsat femtepladsen i 2. division Øst.

• Foto: Venstre backen Søren Jensen scorede sit niende sæsonmål og er nu Alliancens topscorer - et mål foran Mikkel Rygaard. Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan, Polfoto

Kunne ikke se sig selv fortsætte: Stopper efter træneruro

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget

Voldsomt vejr: Nu besøger Lars Løkke smadret havn

Siden 1980: Preben har aldrig misset et eneste Dølle

Musikken sætter gang i festen: - Vi kommer fra Døllefjelde-Musse ...

Gerts vilde døgn: - Det er 24 timer i helvede

Claus må "skjule sin identitet": - Jeg blev ked af det, da jeg hørte det

Nu er den væk: Hvad betyder det for Dølle?

Den nye Dølle-pølse: Hvad siger markedsgæsterne?