Annonce
Sport

- Træningskamp på højt niveau

Liv Navne, der normalt spiller på NFH's 2. divisionshold, får chancen i aften på Ligaholdet, der møder Team Esbjerg på udebane i grundspillets sidste kamp. Foto: Anders Knudsen

Træner vil bruge betydningsløs kamp som forberedelse til slutspillet

NYKØBING Sidste runde af grundspillet har tidligere været en neglebidder for NFH i forhold til at opnå det ene eller det andet.

Sådan forholder det sig ikke denne gang, når de i aften går på banen i Blue Water Dokken i Esbjerg for at møde DM-favoritterne og meget formstærke i Team Esbjerg i sidste spillerunde.

Begge hold slutter på deres nuværende placering som henholdsvis nummer to for vestjydernes vedkommende og nummer fem for NFH, så det er reelt en kamp om kejserens skæg, der udspiller sig i aften.

- Det bliver en speciel kamp uden noget på spil. Det ved begge hold, inden de går ind til kampen, så man kan vel kalde det en træningskamp på højt niveau, siger NFH-træner Jakob Larsen inden opgøret.

Han har dog de seneste mange gange fået nogle gevaldige snittere i Esbjerg, og det vil han da gerne undgå.

- Vi skulle helst ikke komme ind til slutspillet med et nederlag på 10-15 mål, men det tror jeg nu heller ikke, vi gør, lyder det fra træneren, der også vil bruge kampen til at eksperimentere en smule frem mod slutspils-kampene, som allerede begynder i næste uge.

- Jeg vil gerne spille seks mod seks i angrebet, så vi kommer ikke til at spille et eneste minut syv mod seks, siger træneren, der ellers har haft stor succes med at praktisere en ekstra markspiller på banen i angrebet i de sidste mange kampe.

Flere spillere døjer med større eller mindre skavanker efter en lang sæson, og der tages ingen chancer med nogle af de bærende kræfter i aften, så de er helt klar tli det forestående slutspil.

Lokal debutant

Derfor har Jakob Larsen indkaldt Liv Navne fra 2. divisionsholdet, og også ungdomsspilleren Jo Lund Nielsen vil få en rolle i kampen.

- Liv har gjort det godt over en meget lang periode på andenholdet og også vist sig fint frem i de træninger, hun har haft med os, så nu får hun chancen, siger Jakob Larsen om Nakskov-pigen, der dermed bliver noget så sjældent som et lokalt islæt på Ligaholdet, der kan få sin debut på førsteholdet.

Som tidlligere nævnt har hverken Team Esbjerg eller NFH noget at spille for i aften, mens andre klubber går ind til sidste spillerunde, hvor alle kampene afvikles i aften, med mere bange anelser.

København kan ende uden for det gode selskab i slutspillet, hvis de taber til Ajax samtidig med at Aarhus United slår Horsens. Så vil aarhusianerne overhale københavnerne, der så ender i nedrykningsslutspillet.

Ellers er det eneste mellemværende, om det bliver Herning-Ikast eller Viborg, der ender i samme slutspilspulje som NFH havner i.

Før aftenens spillerunde ser NFH ud til at krydse klinger med Odense, Herning-Ikast og København i den ene slutspilspulje, mens Team Esbjerg, Viborg, Silkeborg-Voel og Horsens ser ud til at havne i den anden.

Der er kampstart kl. 20:00 i Esbjerg, og TV2 Sport har reportere ude til alle syv kampe i grundspillets sidste spillerunde.

  • Liv Navne, der normalt spiller på NFH's 2. divisionshold, får chancen i aften på Ligaholdet, der møder Team Esbjerg på udebane i grundspillets sidste kamp. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Sport

Niklas Landin stopper på landsholdet

Sport

Markant flere til håndbold: Tilskuerne strømmer ind i den nye hal

Annonce
Annonce
112

Politiet efterlyser vidner til endnu en brand

112

Stoppet af politiet: Bilist uden kørekort ville gratis med færgen

112

Smadrede rude og blev kørt direkte i fængsel

Indland

Dansk myndighed afblæser gasforsyningskrise

112

Politiet tog bilen og sigtede kvinden for et hav af forhold

Lolland

Lolland er helt i toppen: Intet sted er den grønnere

112

Stukket i ryggen med kniv: Nu har han meldt sig selv

Sport

Niklas Landin stopper på landsholdet

Sport

Markant flere til håndbold: Tilskuerne strømmer ind i den nye hal

112

Familie på gåtur fandt knogle fra Emilie Meng

Vejret

Vink farvel til sommervejr: Nu kommer regnen og blæsten

Indland

Nu er får de ældre anonym samtalelinje

Lolland

Skimmelsvamp sender 180 væk: De er begejstrede over løsning

Politik

S-politiker med fortid på Falster trækker sig efter "Den sorte svane"

Indland

It-forsker opfordrer Ticketmaster-brugere til at skifte kode

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Socialbevidst kok er ny forpagter på familiecamping

Madens Folkemøde

Hun er særdeles tilfreds: - Jeg kan slet ikke finde på noget dårligt at sige

Udland

Brandmand mister livet i redningsaktion under sydtyske oversvømmelser

Lokal nyt

Glæder sig over flere penge til vanskeligt stillede kommuner

Guldborgsund

Statsministeren på dobbelt-besøg på Falster

Indland

Færre strande får blåt flag - ny ordning vinder indpas

Madens Folkemøde

Kendt forfatter på lollandsk mad-mission