Annonce
Sport

TV2 kommer til de tætte kampe

NFH's kommercielle direktør Kristian Jakobsen (tv) og assistenttræner Kenneth Sahlholdt har måttet kigge langt efter tv-kameraerne i denne sæson. Men fra på onsdag er NFH igen på TV2 Sport når de møder Odense. Foto: Anders Knudsen

Der er blevet længere mellem tv-kampene i denne sæson

NYKØBING I de sidste par sæsoner har fans af NFH været forkælet med rigtig mange tv-kampe med de gulblusede som den ene part. Således viser en opgørelse fra håndboldens Divisionsforening, at NFH i sidste sæson blev vist på landsdækkende tv 12 gange inden VM-pausen før jul.

Fordelt på seks Champions League-kampe på DR1 eller DR3, fire ligakampe, heraf to på hovedkanalen TV2, en pokalkamp og en Super Cup-kamp på TV2 Sport.

Sådan har det slet ikke været i år. Champions League-kampene kan af gode grunde regnes fra, da NFH ikke deltager i turneringen, men indtil videre er det kun pokalkvartfinalen mod Herning-Ikast på udebane (NFH vandt 18-15), hvor tv-seerne har kunnet følge NFH på nærmeste hold i denne sæson.

Vil gerne vise NFH

Men det er bestemt ikke af ond vilje, at sendevognen endnu ikke har været kørt til Nykøbing, understreger TV2's håndboldredaktør Dan Philipsen.

- Når det kommer til NFH i de første uger af sæsonen, så handler det om NFH's modstandere indtil videre. NFH er et stærkt hold - især på hjemmebane - og vi sender helst ikke kampe, hvor vi ikke kan forvente spænding og tætte forløb, siger redaktøren.

Han peger på, at modstanderne blandt andet har været EH Aalborg, Ringkøbing og Ajax fra den tunge ende af Håndboldligaen.

Men tv-kampe med NFH er programsat, fortæller han.

- Nu kommer de store kampe mod de store hold, så kommer vi også.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flotte seertal

- NFH er et attraktivt tv-hold, der har trukket flotte seertal til TV2 og TV2 Sport i de seneste år. Så vi glæder os til at få NFH mere på skærmen i den kommende tid, pointerer Dan Philipsen, og understreger at de kommende kampe mod Odense, allerede nu på onsdag, København, Herning-Ikast og Viborg alle bliver vist på TV2 Sport.

Han oplyser derudover, at stationen skal vælge tv-kampe otte uger i forvejen, så det er næsten som at gå igennem en labyrint med bind for øjnene, som han udtrykker det.

Klubberne baserer store dele af indtjeningen på at blive vist og eksponeret i tv, og det gør NFH selvfølgelig også, men klubbens kommercielle direktør Kristian Jakobsen kan ikke mærke den indtil videre manglende tv-dækning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Glæder os til de kommer

- NFH er meget mere end tv. Vi har skabt os et stærkt brand på mange forskellige platforme, og at vi ikke lige bliver vist på tv, betyder knapt så meget for os, men dermed ikke sagt at vi ikke vil på tv, siger Kristian Jakobsen.

- Det vil vi rigtig gerne, og vi glæder os hver gang TV2 kommer, siger Kristian Jakobsen, der alene i denne uge kan berette om otte nye tilgange til det i forvejen store sponsornetværk, og til kampen i onsdags mod Team Esbjerg havde man 320 spisende gæster til førkampsarrangement.

  • NFH's kommercielle direktør Kristian Jakobsen (tv) og assistenttræner Kenneth Sahlholdt har måttet kigge langt efter tv-kameraerne i denne sæson. Men fra på onsdag er NFH igen på TV2 Sport når de møder Odense. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Sport

Overrasket Kielstrup efter drama:  - For fanden da. Vi er i semifinalen

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Annonce
Annonce
Dølle

Så er vi i gang: Gobs fyrede op under festen i Markedsteltet

Dølle

Harske Hubbi går efter Dølle-rekord

Dølle

Unge Dølle-veteraner: Der er nok mange, der pjækker i morgen

Indland

Messerschmidt måtte aflyse 1. maj-møde på grund af sikkerhed

Guldborgsund

Chok, chok, chok fra Vestlolland

112

Uvenner ude på marken: Fik slag i hovedet

Maribo

Var selv med til at lukke dem: Nu var han med til åbningen af en ny

112

Hurtigt personale fik slukket brand

Guldborgsund

René fordobler overskuddet

Indland

86.000 danskere er afhængige

Lolland

50.000 træer og buske plantes: Ny skov indvies

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

Guldborgsund

En kongelig propel er landet på Dølle

112

Snuppet med stor mængde narko: Skjult i hemmelige rum i bilen

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Annonce
Annonce
Dølle

Så er markedspladsen åben

Politik

Dansk minister afbryder 1. maj-tale

Indland

Ung kvinde løsladt i mørklagt terrorsag

Guldborgsund

Kampfly spottet over Falster: Her er forklaringen

Lokal nyt

Meget har ændret sig: Dette er nyt på Dølle

Erhverv

Scandlines skifter ud i direktionen: Her er de nye navne

Sport

Overrasket Kielstrup efter drama:  - For fanden da. Vi er i semifinalen