United stjæler point i Brentfords chanceorgie

Kristoffer Ajer udlignede efter 99 minutter. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Brentford skabte chancer på stribe, men fik kun 1-1 mod Manchester United efter to mål i tillægstiden.

I en vild afslutning spillede Brentford og Manchester United lørdag aften 1-1 i Premier League.

Brentford leverede et chanceorgie og burde have vundet komfortabelt på hjemmebane, men et mål af Mason Mount i tillægstiden var tæt på at give United sejren.

Med kampens andet mål i tillægstiden lykkedes det dog for Brentford at få uafgjort på et mål af norske Kristoffer Ajer.

Brentford havde ellers så mange store chancer, at det var naturstridigt, at Thomas Franks tropper ikke vandt.

Brentford kunne godt have brugt en sejr for at trække væk fra nedrykningsstregen, men det blev i stedet til den syvende kamp i træk uden sejr, hvor det blot er blevet til to point.

Brentford ligger nu fem point over stregen. Manchester United ligger nummer seks med otte point til femtepladsen efter en af sæsonens svageste præstationer.

Fire danskere var med i de to startopstillinger, da Thomas Frank stillede med Mathias "Zanka" Jørgensen, Mads Roerslev og Mathias Jensen, mens Rasmus Højlund var i front hos United.

Derudover sad Mikkel Damsgaard og Christian Eriksen på hver deres bænk. Damsgaard kom ind efter 70 minutter, mens Eriksen forblev bænket.

"Zanka" markerede sig mest i første halvleg, hvor han havde to gode hovedstødschancer, hvoraf den ene afslutning ramte overliggeren.

Derudover var Mathias Jensen i stort spilhumør som kreatør.

Brentford leverede en stor første halvleg med enorm energi, og det var næsten ikke til at tro, at det ikke gav mål.

Hjemmeholdet havde 14 afslutninger i de første 45 minutter, den farligste sendte Ivan Toney på indersiden af stolpen på en friløber.

Ni minutter efter pausen stod Rasmus Højlund for Uniteds første kompetente forsøg, men keeper Mark Flekken reddede helt ude ved stolpen.

Redningen var dog intet i forhold til den dobbeltredning, som Uniteds André Onana præsterede minuttet efter i den anden ende.

Kort efter blev Yoane Wissa den tredje Brentford-spiller til at ramme træværket.

Da Toney endelig fik bolden i nettet efter 72 minutter, stod han i marginal offsideposition, viste VAR.

Brentford blev ved med at skabe gode muligheder, men skarpheden manglede, og den ellers udskældte Onana i United-målet havde en af sine store dage.

I stedet var United ved at begå det helt store tyveri, da indskiftede Mason Mount scorede til 1-0 efter 95 minutter, men på flot forarbejde af Toney udlignede Ajer efter 99 minutter.