Utroligt mål giver OB perfekt sæsonstart mod FCM

OB sikrede sig fredag en 2-1-sejr ude mod FC Midtjylland efter en scoring på direkte hjørnespark i overtiden.

OB skød fredag den nye superligasæson i gang med et brag, da fynboerne slog FC Midtjylland på MCH Arena med 2-1.

Jørgen Skjelvik stod for sejrsmålet i kampens overtid, og nordmanden glemmer nok ikke lige foreløbigt scoringen.

Skjelvik sendte nemlig bolden mod mål på et hjørnespark, og den endte altså i netmaskerne efter en situation, som FCM-målmand Jonas Lössl nok ikke er så stolt af.

Gennem kampen sad midtjyderne ellers tungt på spillet, mens de fynske gæster satsede på hurtige omstillinger mod et højtstående FCM-forsvar.

Som kampen skred frem, gled OB dog mere ud af kampen, mens hjemmeholdets dominans blev større. Dog uden at få bolden i mål.

Kampen lignede længe, at den skulle ende 1-1, men efter Jørgen Skjelviks vilde mål sikrede OB sig altså sejren.

Med den fik OB's nye svenske cheftræner, Andreas Alm, en noget nær perfekt debut i sin første officielle kamp i spidsen for OB.

Kampen startede intenst, og efter 15 minutter var det gæsterne fra OB, der overraskende kunne bringe sig i front med 1-0. Scoringen stod Bashkim Kadrii for, da han efter en elegant tæmning sendte en afslutning afsted, som via stolpen gik i mål.

Efter målet satte FC Midtjylland sig på kampen og havde flere gode forsøg, mens OB blev presset langt ned i banen.

Fælles for chancerne var dog, at hjemmeholdet manglede skarphed foran målet, og derfor kunne gæsterne fra Odense gå til pause med en 1-0-føring.

I anden halvleg fortsatte FCM presset, og efter 59 minutter var der afkast. Målet stod Pione Sisto for, da han med et velplaceret skud krøllede bolden forbi Oliver Christensen i OB-målet.

Efter udligningen gled OB længere tilbage, mens hjemmeholdet kom frem til flere gode chancer.

Men bedst som man troede, at kampen ville ende med et point til hver, sørgede Jørgen Skjelvik altså for tre fynske point.