Vejle-træner får forfærdelig debut mod FCK

Der var ikke meget at juble over for Peter Sørensen i debuten som Vejle-træner, da klubben tabte 0-4 til FC København. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Peter Sørensen fik søndag en skidt debut som Vejle-træner, da FCK vandt 4-0 over bundholdet på udebane.

Cheftræner Peter Sørensen fik langt fra den ønskede debut i spidsen for Vejle Boldklub, da FC København søndag kørte vejlenserne ud af banen med 4-0.

På Vejle Stadion spillede et veloplagt FCK-mandskab hjemmeholdet tynde, hvor Lukas Lerager, superligatopscorer Pep Biel, Carlos Zeca og Jens Stage stod for scoringerne.

Vejle forsøgte sig ellers med et defensivt udgangspunkt med fokus på struktur og kort afstand mellem kæderne, men missionen lykkedes slet ikke for Superligaens bundhold.

FCK indtager førstepladsen i Superligaen med 17 point efter syv runder. FC Midtjylland kan dog tage duksepladsen tilbage, hvis det bliver til en sejr mod Brøndby senere søndag. Vejle er fortsat uden sejr med blot et enkelt point.

Vejle pakkede sig fra kampens begyndelse godt ned på egen banehalvdel.

FCK forsøgte at dirke Vejles forsvar op med hurtige kombinationer, og efter 18 minutter fik gæsterne bragt Vejle ud af balance.

Lukas Lerager, som startede i stedet for en skadet Rasmus Falk, fik alt for meget plads og med et flot langskud sendte han FCK i front.

Seks minutter senere blev hjemmeholdet revet endnu mere fra hinanden, da brandvarme Pep Biel øgede til 2-0 efter et gennemspillet FCK-angreb.

Vejle kom ud med lidt mere optimisme i anden halvlegs start, hvor Allan Sousa stod for hjemmeholdets første skud på mål i opgøret.

Der skulle dog blot gå ni minutter af halvlegen, før Carlos Zeca definitivt kunne lukke kampen med et hovedstødsmål, inden Jens Stage sikrede slutresultatet 4-0.

• Superliga Vejle Boldklub mod FC København.