Verona sender Juventus tilbage i krisetilstand

Juventus-angriberen Paulo Dybala (i midten) var ofte omgivet af mange Verona-spillere, og der blev gået hårdt til argentineren. Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix

Endnu en gang snublede Juventus i den italienske Serie A med et nederlag på udebane til Verona.

Juventus halter fortsat langt efter de bedste hold i Serie A i denne sæson.

Mens topholdene Napoli og AC Milan er ubesejrede i ligaen, indkasserede Juventus sit fjerde nederlag lørdag ved at tabe 1-2 ude til Verona.

Med sejren kom Verona op på lige så mange point som Juventus i Serie A. Verona er placeret på ottendepladsen med 15 point efter 11 kampe.

Juventus er nede som nier i tabellen på grund af en dårligere målscore end Verona. Napoli og Milan har 28 point som de to tophold.

I midtugen tabte Juventus 1-2 hjemme til Sassuolo, så krisen kradser hos det normalt så sejrsvante tophold, der har vundet ni mesterskaber ud af ti mulige i de foregående ti sæsoner.

Det kunne man dog ikke se lørdag aften, hvor Verona spillede med en klar plan, der gjaldt om at stresse Juventus.

Verona indledte kampen som lyn og torden, og især angriberen Giovanni Simeone var i hopla for det undertippede hjemmehold.

Simeone, som er søn af Atletico Madrid-træner Diego Simeone, scorede til 1-0 og 2-0 i det 11. og 14. minut.

Især målet til 2-0 var flot sat ind af argentineren på et langskud, som var placeret helt oppe i krogen.

Juventus forsøgte forgæves at svare igen på den skrækkelige start på kampen.

De farlige aktioner fra udeholdet kom fra angriberen Paulo Dybala, som blandt andet ramte overliggeren i første halvleg.

I anden halvleg blev Juventus ved med at presse på, men Verona forsvarede sig heroisk.

Efter 80 minutter kom 1-2-reduceringen for Juventus, da indskiftede Weston McKennie hamrede bolden i nettet efter oplæg fra Danilo.

Dybala fik i slutminutterne endnu en stor chance, men afslutningen blev reddet af Verona-keeper Lorenzo Montipo.

Atalanta spillede tidligere lørdag 2-2 hjemme mod Lazio. Den danske landsholdsspiller Joakim Mæhle spillede hele kampen for Atalanta, som udlignede til slutresultatet fire minutter inde i overtiden.