Washington kom tilbage på vindersporet med Eller-scoring

Washington Capitals' Lars Eller scorede for ottende gang i sæsonen. Arkiv. Foto: AP/Jeff Roberson

Washington Capitals vandt igen, efter at holdet havde fået brudt en imponerende stime tidligere på ugen.

Lars Eller og Washington Capitals slog natten til fredag New Jersey Devils 5-2 på udebane i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Danske Lars Eller stod for en scoring i kampen, da han i anden periode modtog pucken tæt under mål, hvor han vendte om og prikkede den det sidste stykke ind bag New Jerseys målmand.

Scoringen gjorde det til 3-1 til Washington, og derfra kom udeholdets sejr aldrig i fare.

Først scorede Evgeny Kuznetsov til 4-1.

New Jersey fik reduceret til 2-4, men kampen endte 5-2 til Capitals, efter at Evgeny Kuznetsov igen dukkede op og scorede kampens sidste mål i tredje periode.

Med sejren fik Washington Capitals vasket tirsdagens nederlag mod Ottawa Senators væk.

Inden nederlaget havde Washington skrabet point sammen i 14 kampe i træk - en rekord for hovedstadsklubben.

Det var 27-årige Lars Ellers scoring nummer otte i sæsonen. Danskeren har desuden lavet syv assister i sine 48 kampe.

En anden dansker markerede sig også positivt under rundens kampe i NHL.

Nikolaj Ehlers er i storform for tiden, og den 20-årige dansker lavede en assist i Winnipeg Jets' kamp ude mod Chicago Blackhawks.

Winnipeg vandt 5-3, men holdet var bagud med 2-3, da der manglede fire minutter.

Men med tre mål på to minutter endte Winnipeg med at snuppe sejren til sidst.

Nikolaj Ehlers' assist faldt ved stillingen 0-0. Den danske spiller sendte en aflevering mellem Chicagos forsvarsspillere til holdkammeraten Bryan Little.

Han sendte pucken et stykke videre til Patrik Laine, der scorede. Ehlers og Little blev derfor begge noteret for en assist.

Et andet sted i NHL var den danske målmand Frederik Andersen ikke på isen, da Toronto Maple Leafs tabte 1-2 til Philadelphia Flyers.

Mikkel Bødker bød ind med en assist til 1-0-målet for San Jose Sharks, men det rakte alligevel ikke til point. Edmonton Oilers vandt 4-1 og tog fuld gevinst med hjem.