West Ham sender Manchester City ud af Liga Cuppen

West Hams spillere kunne juble efter sejren over Manchester City onsdag aften. Foto: Peter Cziborra/Ritzau Scanpix

Manchester City er ude af Liga Cuppen efter nederlag til West Ham efter straffesparkskonkurrence.

Manchester City er ude af Liga Cuppen efter et nederlag til West Ham efter straffesparkskonkurrence.

Der blev ikke scoret et eneste mål i den ordinære spilletid, og så skulle det med det samme afgøres på straffespark. Her endte det 5-3 til West Ham, som dermed er videre til kvartfinalerne.

Den engelske landsholdsspiller Phil Foden blev synderen, da han brændte for City som den eneste.

West Ham scorede på samtlige sine fem forsøg fra pletten.

Dermed er en flot City-stime i Liga Cuppen slut, efter at holdet havde vundet de foregående fire udgaver af turneringen.

Der blev spillet flere fodboldkampe i den engelske pokalturnering onsdag aften.

Liverpool vandt med adskillige reserver 2-0 ude over Preston North End. Målene blev sat ind af angriberne Takumi Minamino og Divock Origi i anden halvleg.

Den tidligere Randers-angriber Emil Riis spillede den sidste halve time for Preston, der spiller i den næstbedste engelske række.

Tottenham vandt 1-0 ude over Burnley. Målet blev sat ind af Lucas Moura efter 68 minutter. Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen for Tottenham.

Danskerklubben Brentford vandt 2-1 ude over Stoke fra den næstbedste række.

Endelig gik Leicester videre til kvartfinalerne efter sejr hjemme over Brighton efter straffesparkskonkurrence. Den ordinære kamp endte 2-2, og Leicester vandt 4-2 på straffe.

Kasper Schmeichel blev sparet for Leicester, som til gengæld havde stopperen Jannik Vestergaard med i hele opgøret.