Zlatan sender Arsenal på randen af CL-exit

Med to mål overstrålede Zlatan Ibrahimovic den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner, da Barcelona spillede 2-2 på udebane mod Arsenal i Champions League.

Barcelona var foran 2-0, men måtte nøjes med at spille 2-2 ude mod Arsenal i kvartfinalen i Champions League.

Zlatan Ibrahimovic scorede to flotte mål i kampen og overstrålede Nicklas Bendtner. Men selv om Bendtner ikke fik scoret, kan den danske landsholdsangriber dog være godt tilfreds med sin egen indsats, da danskeren med to afgørende afleveringer i anden halvleg var med til at vende 0-2 til 2-2.

Først da Bendtner lagde en perfekt timet aflevering til indskiftede Theo Walcott, som 20 minutter før slutfløjt fik reduceret til 1-2. Og siden da danskeren headede en flot aflevering ind i det lille felt, som førte til at Barcelonas anfører, Carles Puyol, begik straffe på Cesc Fabregas.

Puyol blev udvist og efterfølgende udlignede den tidligere Barcelona-spiller og nuværende Arsenal-anfører, Cesc Fabregas, på straffesparket til slutresultatet 2-2.

Trods det flotte comeback af Arsenal var det Barcelona, som styrede det meste af kampen, og spanierne burde havde været foran med 3-4 mål allerede i første halvleg.

I kampens første kvarter lagde Barcelona et massivt tryk på hjemmeholdet, som slet ikke havde plads, tid eller ressourcer til at modstå spaniernes stjernespækkede offensiv.

Især Zlatan Ibrahimovic, som ofte er blevet kritiseret for ikke at præstere specielt godt mod engelske klubber, brændte et par store tilbud. Men den svenske angriber gjorde skaden god igen, da han var særdeles effektiv i anden halvleg, hvor han scorede to mål på et kvarter.

Barcelona fik en flyvende start i anden halvlegs første minut, da Ibrahimovic modtog en lang aflevering og med et fornemt lob nemt kunne udnytte, at Arsenals målmand, Almunia, fejlagtigt stod på mellemhånd.

Efter en times spil viste svenskeren igen koldblodighed og fordoblede den spanske føring, da midtbanespilleren Xavi flot fandt svenskeren, som udnyttede endnu en friløber.

Cesc Fabregas er desværre for englænderne suspenderet til returopgøret, da spanieren modtog et gult kort i første halvleg. Dermed går midtbanespilleren glip af returopgøret mod sin tidligere klub.

Barcelonas anfører, Puyol, er ligeledes i karantæne på grund af det røde kort, mens også forsvarsmakker Gerard Pique misser returopgøret på Nou Camp.

Men trods karantænerne til Barcelonas midterforsvar bliver det med 2-2 i bagagen meget svært for Arsenal og Nicklas Bendtner at avancere til semifinalen.

I onsdagens anden kvartfinale vandt Inter på hjemmebane en kneben sejr på 1-0 over russiske CSKA Moskva. Den argentinske angriber Diego Milito blev matchvinder for italienerne.