Zidane er bekymret efter sløj Real Madrid-sejr

Trods en sejr på 2-1 over Las Palmas var cheftræner Zinedine Zidane ikke en glad mand søndag.

Real Madrids cheftræner, Zinedine Zidane, indrømmer søndag, at han er bekymret over sit holds dårlige form. Det sker, efter at kongeklubben var i store problemer mod Las Palmas søndag, inden Casemiro scorede til 2-1 i overtiden.

- Jeg tager herfra med glæde over resultatet, men jeg er lidt urolig over, hvad jeg så i anden halvleg, siger Zinedine Zidane efter kampen ifølge nyhedsbureauet AFP.

I store dele af kampen blev Zidanes udvalgte rundbarberet af Las Palmas, der dog tabte ved at give mål væk på to dødbolde.

Sejren betyder, at der er 12 point op til Barcelona på førstepladsen med kun ni runder tilbage i Spanien. Real Madrids eneste realistiske mulighed for at vinde en pokal i denne sæson er derfor at tage sejren i Champions League.

Men ifølge Zidane skyldtes den dårlige kamp ikke, at spillerne kun fokuserer på Champions League.

- Vi tænker ikke på Champions League. Spillerne tænkte på det, de burde i dag. Men sandheden er, at vi giver bolden væk utroligt mange gange, siger han.

Real Madrid slog italienske Roma ud af Champions League og avancerede til kvartfinalerne tidligere på ugen. Men holdets franske træner tror ikke på, at klubben går videre til semifinalerne, hvis ikke holdet forbedrer sit spil.

- Hvis vi skal kæmpe med om noget som helst i fremtiden, skal vi spille bedre. Det er helt klart, for hvis vi spiller som dette, kommer vi ingen vegne, siger Zinedine Zidane.

Målmand Keylor Navas reddede madrilenerne gentagne gange søndag, men Willian Jose fik alligevel bolden i nettet bag Navas med kun tre minutter tilbage af kampen. I overtiden headede Casemiro en Madrid-sejr hjem til hovedstadsklubben.

Trump kendt skyldig: Ingen er hævet over loven