Restaurant Liva flytter take away smørrebrød hen i Slotsgade 16.
Det kniber efterhånden med pladsen i køkkenet på Restaurant Liva, især produktionen af smørrebrød fylder godt op.
- Vi sælger meget smørrebrød ud ad huset især til virksomheder og kontorer, og det kræver noget plads, når det skal smøres, forklarer Frank Mørn fra Liva.
Derfor har parret bag Liva, Frank og Rikke Mørn, overtaget forretningslokalerne på Slotsgade 16, hvor KB Smørrebrød indtil for nylig havde butik.
Det bliver Rikke Mørn, der rykker ind i Slotsgade, og skal stå for smørrebrødsbutikken, som udover at sælge smørrebrød til virksomhedskunderne selvfølgelig også vil sælge smørrebrød til strøgkunder.
Rikke Mørn har tilbragt en stor del af sommeren med at sælger bagerbrød fra bagervognen på Marielyst torv. Og der er hun blevet meget glad for at arbejde om dagen.
- Rikke har længe kunnet tænke sig noget dagarbejde, så hun glæder sig til at passe smørrebrødsbutikken i almindelig arbejdstid, fortæller Frank Mørn.
Han bliver til gengæld og passer restauranten. Og her vil man stadig kunne få smørrebrød til a la carte smurt i restauranten i Frisegade.
Parret har været kendt i Nykøbings restaurationsliv i mange år. De havde tidligere Pakhuset og Café Holgers. Og efter en kort periode, hvor de holdt lidt ferie, overtog de Restaurant Liva sidste år.
I butikken vil man udover smørrebrød også kunne købe bagels, sandwich og kager.
Første åbningsdag er mandag 25. november.