Mange lokale kunder efterspørger fisk til nytårsmenuen.
NYKØBING Fisk er er en herlig spise. Ikke mindst, når vi lige om lidt skal fejre årsskiftet og nytårsaften serveres der fiskeretter i rigtig mange hjem.
Det mærker man naturligvis også hos Lea og Martin Stanley Quaife i Anne's Fisk, på havnen i Nykøbing.
- Ja, vi har per tradition meget travlt i dagene op til jul og ikke mindst nytår, fortæller Martin, der fornemmer, at torsken efterhånden er på vej væk fra nytårsbordene.
Det er mere de eksklusive og lidt dyrere fisk, som pighvar, rødtunge, helleflynder, tun og hummer, der er populære, ligesom vi også rækker masser af kaviar over disken, lyder det fra Martin.
- Mange bestiller take away nytårsaften, og vi tilbyder da også en fiskeforret. Men der er stadig mange, som køber fisk hos os og laver retterne selv, understreger Martin, der opfordrer til, at man bestiller på forhånd og helst inden 28. december.