Annonce
Ugeavisen Lolland

Anders kom på toppen med Meny

Anders Jakobsen har gennem en årrække fået gjort Meny til den succes, som han planlagde, at butikken skulle blive. Foto: Daniel Brøns

Da Anders Jakobsen i 2013 startede som selvstændig købmand, vidste han, at der ville vente nogle år med et langt sejt træk - og hårdt arbejde 70-80 timer om ugen. I dag - syv år senere - føler han, at han er kommet i mål. Og nu er han oven i købet blevet udnævnt til "Årets Fighter" af Meny-kæden.

MARIBO Der er flot i Meny i Maribo. Aktuelle tilbud og dagligvarer til faste, lave priser, står side om side med gourmet-tilbud, økologi og hjemmelavede varer fra delikatessen.

Så alt i alt er butikken blevet den, som Anders Jakobsen havde håbet på, da han valgte at starte som selvstændig købmand i 2013 - for i dag at have fået den ære at kunne kalde sig "Årets fighter" i Meny - en pris, der gives til særligt dygtige købmænd. Der gives én pris i Østdanmark og en pris i vest hvert år.

Og det har været en lang rejse, fortæller Arne Jakobsen.

- Vi har år for år gået lidt fremad, men især i år er det gået rigtigt stærkt, så jeg har haft mulighed for at ansætte lidt flere kræfter i delikatessen og i frugt og grønt, siger købmanden, der bor i Hunseby, hvor han har en hustru og et par drenge, der i nogle år har været vant til hans livsstil med op til 80 timers arbejde om ugen.

Nede på 50 timer

På trods af kun to ugers ferie om året, er han alligevel ikke den, der klager:

- Nej, det har jeg hele tiden vidst, at det kræver noget at bygge en forretning op, og lige nu er det bare skønt, at min plan har holdt, så der nu er dage, hvor jeg har tid til at være den, der sidder på kontoret og får styr på tingene - i stedet for at rende rundt i butikken så meget som hidtil, fortæller Anders Jakobsen, der nu indimellem har arbejdsuger på 50 timer - og oven i købet endnu mindre ind i mellem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Madoplevelsen det vigtigste

Nøglen til succesen har først og fremmest været at give en god indkøbsoplevelse med kvalitetsvarer samt inspiration til lækker mad.

- Og så gør det jo ikke noget, hvis vi har nogle gode færdigretter fra delikatessen, der gør hverdagen lettere, siger købmanden, der absolut ikke har lidt under coronakrisen.

- Den har tværtimod givet folk endnu mere lyst til at gøre noget ud af at få kvalitet ind i hverdagen, så i den sammenhæng passer Meny perfekt til kundernes behov lige nu, siger han.

  • Anders Jakobsen har gennem en årrække fået gjort Meny til den succes, som han planlagde, at butikken skulle blive. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Trafik

Spektakulært syn: Gaffeltruck væltet på motorvejen

Femern

Den første er færdig: Vigtigt skridt i kæmpe-byggeri

112

Helikopter måtte redde mand til havs

Skole

Tesfaye: Folkeskoleaftale skal tage hånd om lav bestå-procent

Dølle

Masser af kontroller på vejene ved Dølle: Her er politiets status

Guldborgsund

Hhx-elever til gallafest: Se de flotte ankomster

Lolland

Kritik af Lollands skolevæsen: Kommunen ser med stor alvor på det

Guldborgsund

Gert gennemførte sit monster-projekt

Indland

Statsministeren venter flere russiske hybridangreb

Lolland

Flest i landet: Så mange dumper dansk og matematik på Lolland

Vejret

DMI: Mandag bliver våd, men så kommer forårssolen

Indland

DSB varsler forsinkelser og aflyste tog mandag morgen

Dølle

12 Dølle-gæster måtte have hjælp: Fire bragt til sygehuset

Indland

Notat afslører stor forskel på adgang til behandling med ny kræftmedicin

Kultur

Grøn melder udsolgt i halvdelen af årets koncertbyer

Annonce
Annonce
Maribo

Frygter kolde radiatorer: Umuligt at levere nok varme

Dølle

Benhårde Berit trods stenkast: Det er jeg altså ikke bange for

Lolland

Så er foråret skudt i gang

Guldborgsund

Koster 26 millioner årligt: - Det er åbenlyst uretfærdigt

Guldborgsund

Legendarisk kromutter: - Jeg har absolut ingen planer om at stoppe

Dølle

Lørdag på Dølle: Fra Keld og Hilda til Daze

Dølle

Politiets status: Masseslagsmål og trusler på Dølle