cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

112

Adskillige trafikuheld

Ikke færre end fire forskellige trafikuheld fik politiet anmeldelse om i løbet af tirsdagen. Pige, der blev påkørt af knallert, efterlyses.
06. november 2019 kl. 14:10 Af Bjarne Arildsen og Jakob Poulsen

Annonce

Det gik galt flere steder i trafikken rundt om på de lokale veje i går, tirsdag. Ikke færre end fire trafikuheld kan politiet berette om. Heldigvis kom ingen personer alvorligt til skade ifølge politiet.

I forbindelse med det ene uheld, efterlyser politiet en ung pige, der tirsdag morgen var ude for en påkørsel i Jernbanegade i Nykøbing.

En 18-årig mand fra Eskilstrup har henvendt sig til det lokale politi. Her har han fortalt, at han klokken 08 kom til at ramme en ung pige, der gik i gaden med et headset på.

Den unge mand standsede sin knallert og ville tale med pigen, der var faldet. Men pigen, der er 14-16 år, løb fra stedet.
Nu vil den unge mand gerne tale med pigen om episoden. Politiet opfordrer pigen til at gå via dem, hvis hun vil tale med den 18-årige.

Derudover skete der to andre trafikuheld i Nykøbing.

Det første skete kort før klokken 06 i krydset mellem Fjordvej og Ejegodvej. Her kørte en 20-årig mand fra Nykøbing ifølge politiet i bil frem for ubetinget vigepligt, og den kørte ind i en anden bil, ført af en 59-årig kvinde fra Idestrup.

Andet uheld skete klokken 20.13 ved rundkørslen ved Refa. Her kørte en 25-årig mand fra Nykøbing Sjælland i en bobcat ind i rundkørslen og ramte en bil, som var ført af en 20-årig mand fra Nykøbing.

Ved uheldene skete der materiel skade, men ifølge politiet kom ingen noget til.

Det fjerde og sidste uheld skete tirsdag aften kort før klokken 22, hvor to biler blev totaltskadet, da de kørte frontalt sammen på Storstrømsvej, men ingen personer kom noget til.
Den ene bil, der var ført af en 23-årig fra Nørre Alslev, kørte ad Storstrømsvej mod nord.

På grund af høj fart og glat føre kørte han over i den modsatte kørebane og ramte en bil, der kørte mod syd. Denne bil blev ført af en 50-årig kvinde fra Guldborg.
Efter uheldet er den 23-årige blevet sigtet for sprit- og narkokørsel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

Annonce