cookie-og-privatlivspolitik

5

Billeder


Foto: Claus Hansen

112

Bil og lastbil stødt sammen - vej genåbnet

OPDATERET 12.10: En personbil og en lastbil stødte onsdag morgen sammen ved et vejkryds på Lolland. 300 liter diesel løb ud på vejen.
06. november 2019 kl. 10:10 Af Jakob Poulsen

Annonce

Holebyvej på Sydøstlolland er atter genåbnet efter at have været spærret i knapt tre timer over en 2-300 meter lang strækning fra lyskrydset ved Herritslev og videre vestpå i retning mod Øster Ulslev efter et trafikuheld tidligere på morgenen.

En lastbil og en personbil stødte kort efter klokken 9 sammen ved krydset.

Ved sammenstødet gik der hul på lastbilens tank, så 300 liter dieselolie er løbet ud på vejen. Det oplyser vicebrandinspektør Jesper Pedersen fra Lolland-Falster Brandvæsen.

Ifølge politiets vagtchef er føreren af personbilen, en kvinde, kommet lettere til skade, mens føreren af lastbilen, en mand, er sluppet uden fysiske skader.

Politiets vagtchef oplyser ved 11.15-tiden, at lastbilen kom kørende ad Fuglsangvej og skulle ligeud i krydset ad Holebyvej, da personbilen kom fra Sakskøbingvej og kørte ind i siden på lastbilen.

Da krydset er lysreguleret, tyder det på, at en af parterne er kørt over for rødt, men det præcise hændelsesforløb er endnu ikke endeligt fastlagt.

Vejen var meget glat efter det omfattende oliespild, og det tog derfor brandvæsnet noget tid at få spulet vejen ren. Sagen er herefter overgivet til Miljøvagten og Guldborgsund Kommune, som skal tage stilling til, hvad der videre skal ske med den spildte olie.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55

Annonce