cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen, arkivfoto

112

Drabsmand fra Saxenhøj fortsat fængslet

Manden har i dag fået sin varetægtsfængsling forlænget i yderligere fire uger.
24. juli 2014 kl. 10:22 Af Jakob Poulsen (jap@folketidende.dk)

Annonce

Den 28-årige mand, som er siget for knivdrabene på to ansatte på Forsorgshjemmet Saxenhøj i Sakskøbing, skal forblive varetægtsfængslet i foreløbig fire uger yderligere.

I dag torsdag blev varetægtsfængslingen forlænget frem til 21. august. Det skete rent administrativt uden, at den sigtede blev fremstillet i retten, fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til folketidende.dk.

Den 28-årige har været anbragt på det psykiatriske hospital Oringe ved Vordingborg, siden han blev anholdt efter det voldsomme knivstikkeri den 7. maj. Her er han anbragt midlertidigt, mens man afventer, at der bliver en plads ledig på Sikringen på Sjælland, hvor landets farligste forbrydere er anbragt.

Den 28-årige sigtet for at have dræbt en 40-årig socialrådgiver og en 69-årig læge, samt såret en anden beboer i forbindelse med, at lægen og socialrådgiveren skulle tilse den 28-årige på hans værelse på Saxenhøj.

De tre blev stukket med en køkkenkniv, som den 28-årige har erkendt selv at have købt i en genbrugsforretning og opbevaret på sit værelse. Den 28-årige har erkendt over for politiet, at han stak de to Saxenhøj-medarbejdere flere gange med kniven, ligesom han også har erkendt at have stukket den 50-årige beboer.

Politiet efterforsker fortsat sagen, og Søren Ravn-Nielsen forventer, at sagen tidligst sidst på året i år er klar til at komme for retten.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce