cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder


Foto: Lars Hovgaard

112

Flagstang knækket i blæsten

OPDATERET 17.30 MED VIDEO: Den hårde blæst giver sent torsdag eftermiddag problemer flere steder i landsdelen.
19. november 2020 kl. 16:48 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det blæser kraftigt over Sydhavsøerne sent torsdag eftermiddag. Så kraftigt, at en af de store flagstænger på det tidligere rådhus i Dronningensgade i Nykøbing, som nu huser Statsforvaltningen Sjælland, er knækket.

Den knækkede del ligger nu delvist på taget af bygningen, fortæller Folketidendes reporter på stedet. Af samme årsag er den tilstødende gade Skolegade sidst på eftermiddagen afspærret.

Brandvæsnet er ankommet til stedet for at fjerne de dele af flagstangen, der er knækket af, og sikre resten af den, så der ikke sker yderligere.

Blæsten giver også udfordringer for trafikken. På Farøbrorene var det ene spor i sydgående retning ved 16.30-tiden spærret på grund af et uheld. Der er nu ryddet op på stedet igen, fremgår det af Vejdirektoratets trafikkort, men der advares om kraftig, som forventes at aftage i løbet af aftenen.

Tidligere på dagen havde Fejø-færgen også svært ved at holde sejlplanen på grund af blæsten, og Lolland Færgefart oplyser til Radio SydhavsØerne, at man skal forvente uregelmæssigheder på Fejø-overfarten resten af aftenen, indtil vinden lægger sig. Færgerne til Femø og Askø sejler uden problemer.

Scandlines melder ikke om problemer, og Langelandsfærgen sejler også, men medtager dog ikke transporter med levende dyr og flasker resten af dagen.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce