cookie-og-privatlivspolitik
Der blev efterforsket grundigt efter spor efter knivstikkeriet på Vesternæsvej i oktober sidste år.
Der blev efterforsket grundigt efter spor efter knivstikkeriet på Vesternæsvej i oktober sidste år.
Foto: Jan Knudsen/arkiv

112

Skal halvandet år i fængsel for tre knivstik

Stak 54 mand med kniv og pudsede hunden på ham bagefte.
27. januar 2020 kl. 06:43 Af Peter Gade

Annonce

NAKSKOV Et overfald med knivstik i Vesternæs i oktober har nu kostet den 41-årige Michael Petersen fra Vestlolland en ubetinget fængselsstraf på et år og seks måneders fængsel.

Sagen startede, da politiet blev kaldt til Vesternæsvej om eftermiddagen 18. oktober sidste år, hvor en 54-årig mand var blevet overfaldet med knivstik på åben gade.

Manden var netop stået af bussen fra Nakskov, og ved retsmødet i denne uge blev det fastlagt, at offeret og gerningsmanden var kommet op at skændes i bussen hjem.

Den tiltalte forklarede, at han blev overfaldet med vold, da de stod af bussen, og at han handlede i nødværge, da han stak modparten med kniv.

Domsmandsretten afviste hans påstand om nødværge og dømte manden for rå og brutal vold med tre knivstik i ansigtet, halsregionen og brystet.

Sagen blev i første omgang efterforsket som drabsforsøg, og ved grundlovsforhøret dagen efter overfaldet blev han sigtet for drabsforsøg. Han har været varetægtsfængslet siden. Lægerne har senere konkluderet, at den 54-årige aldrig var i livsfare, så det endte med en tiltalte for rå og brutal vold.

Tiltalte blev også dømt for efterfølgende at pudse sin hund på den 54-årige, så han pådrog sig bidesår i baller og det ene ben.

Læs også: Stor politiaktion - mand sigtet for forsøg på manddrab

Michael Petersen valgte at tage betænkningstid med hensyn til eventuel anke af dommen. Efter retsmødet blev han sendt direkte til afsoning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

Annonce