cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

112

Store skader på hus da lightergas eksploderede

OPDATERET: En ung mand kom ind i lejlighed med en tændt cigaret, hvor kammerat brugte lightergas i forbindelse med hashrygning, det resulterede i eksplosion.
16. april 2018 kl. 06:41 Af Margit Olsen

Annonce

Søndag aften kort efter klokken 22 fik politiet en anmeldelse om, at der var sket en gaseksplosion i en lejlighed på Nygade i Nakskov.

En 27-årig mand fra byen havde eksperimenteret med at få udvundet cannabisolie i en gryde, men tilsyneladende gik det ikke helt som håbet, så han tilførte noget lightergas for at opnå en bedre effekt.

Samtidigt kom en kammerat ind i lejligheden med en tændt cigaret, hvilket udløste en eksplosion.

- Ingen af mændene kom til skade, men lejligheden fik meget store skader ved eksplosionen, fortæller vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters politi Kent Edvardsen. Blandt andet blev flere vinduer og døren i lejligheden trykket ud, ligesom vægge har rykket sig.

Beboerne i 1. salslejligheden blev i nat genhuset, da politi og brandvæsen gerne vil vente på en nærmere undersøgelse af skaderne på huset, inden beboerne igen kan rykke ind igen.

Inden brandvæsen og politi nede frem var kammeraten med den tændte cigaret forsvundet fra stedet.

Den 27-årige blev kørt til observation på sygehuset, hvor han dog ikke ønskede at blive, trods sygehuset ønske om, at han blev natten over til observation.

Da politiet kom til stedet, kunne man konstatere, at der i lejligheden befandt sig et fuldt funktionsdygtigt skunklaboratorium med tilhørende cannabisplanter, som blev konfiskeret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce