cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

112

mistænkt anholdt

OPDATERET: Politiet har anholdt en mistænkt efter brand i kollegielejlighed og flere smadrede ruder.
16. april 2018 kl. 10:01 Af Margit Olsen

Annonce

Fredag morgen blev der anmeldt brand i en kollegielejlighed på Vestenborg Alle i Nykøbing, kort efter kom flere anmeldelser om smadrede ruder i forretninger flere steder i byen.

- Klokken 7.03 indløb anmeldelsen om branden i lejligheden og inden for den næste time kom fire anmeldelser om smadrede ruder i flere forretninger i Nykøbing, fortæller Bo von Würden fra lokalpolitiet.

- Anmeldelserne går på, at en mand er set smadre vinduer med et jernrør. Det få os til at mistænke, at der kan være en sammenhæng med branden på Vestenborg Alle, hvor vidner har set en mand med et jernrør smadre vinduet indefra den brændende lejlighed og derefter stikke af fra området.

- Om det er lejeren i lejligheden der sprang ud ad vinduet, ved vi endnu ikke, da vi endnu ikke har fået kontakt til ham, fortæller Bo von Würden fredag eftermiddag.

Politiet har fået anmeldelser om smadrede ruder i ”Family Guf” på Gåbensevej; Salon Hair Elegant i Slotsgade, Salon Milo i Jernbanegade og Diskotek Billy Booze på Brovejen i Nykøbing.

Folketidende.dk er bekendt med at en del andre forretninger i Nykøbing, primært i Jernbanegade har fået smadret ruder, men politiet har ikke fået anmeldelser fra alle stederne.

Den person som sprang ud af vinduet i en brændende lejlighed og stak af fra stedet, har politiet en mulighed for at identificere, da de har modtaget en video fra et vidne, som viser episoden.

Politiet forventer, at teknikere mandag vil kigge nærmere på brandårsagen i lejligheden på Vestenborg Alle.

Politiet oplyser mandag, at den beboer, som blev set springe ud af vinduet, blev anholdt på Københavns Hovedbanegård fredag eftermiddag.

Den 25-årige beboer er ikke blevet varetægtsfængslet, men anbragt i behandling på Oringe.

Politiet undersøger nu, om han kan sættes i forbindelse med rudeknusningerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

Annonce