cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Affaldssortering klima belastning ifm indfasning.

Affaldssortering og miljøbelastning som følge af sorteringen
26. oktober 2021 kl. 08:27 Af Tom Ahlqvist

I henhold til en regeringsbeslutning har vores fælleskommunale affaldsselskab Refa nu barslet med, at vores husholdninger skal sortere ved kilden. Der er tale om 10 forskellige sorteringer.

Uden at have affaldsforstand kan jeg forudse, at der skal indkøbes en masse nye affaldsspande, der skal være opdelt i rum, og ikke mindst indkøb af en del nye lastbiler, der kan håndtere afhentning af disse nye spande. Det kan kun blive en dyr fornøjelse, og der er kun os borgere til at betale.

Jeg vil derfor forslå, inden det er for sent, at man opretholder det system, vi har, og flytter sorteringen hen til affaldspladsen. Man kan bruge de samme spande, og man kan bruge de samme biler, og nyindkøb undgås.

Jeg er sikker på, at man ved Arbejdstilsynets mellemkomst kan lave en forsvarlig sortering i de ønskede andele der, og man rent økonomisk kan holde merprisen på 55 kroner per husstand. Det er selvfølgelig en uvidenskabelig påstand.

Ovenstående viser, at med nye øjne kan der komme nye måder at se tingene på. Derfor at det er vigtigt, at der indvælges nye kandidater i det nye byråd ved valget 16. november.

Annonce

Stem på Det Konservative Folkeparti i Guldborgsund, og gerne personligt på undertegnede.

Tom Ahlqvist

byrådskandidat for Liste C nr 12.

Cypresvej 18, Marielyst,

4873 Væggerløse
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06
ANNONCE