cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Anonym og fortrolighed

Weekendavisen har fået fat i den fortrolige rapport om Naser Khaders gøren og laden i samværet med mere eller mindre bekendte kvinder. Rapporten er udarbejdet af advokatfirmaet Plesner.
14. september 2021 kl. 22:36 Af John Wennerwald

Alle kvinderne som har meldt sig i forbindelse med Khaders handlinger, er lovet anonymitet og fortrolighed i forbindelse med deres medvirken til udarbejdelse af rapporten. Det er desværre ikke tilfældet, kan det konstateres.

Advokatfirmaet Plesner har oplyst, at der kun er to fysiske eksemplarer af rapporten, som er udleveret og som kan danne grundlag for artiklen i Weekendavisen. Plesner oplyser desuden, at det kun er Naser Khader og hans advokat, der har været i besiddelse af fysiske eksemplarer af advokatrapporten.

På første side af advokatrapporten står der, at oplysningerne i rapporten er strengt fortrolige, og at indholdet ikke må deles med andre.

Hvem der har lækket rapporten og hvad er årsagen til offentliggørelsen, er stadig ukendt.

Det er forkasteligt at kvinderne, i denne sag, ikke kunne stole på løfterne i en utrolig privat sag som denne. Det gavner ikke lysten til at stå frem med private oplysninger eller fremtidige advokatundersøgelser.

Annonce

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35
ANNONCE