cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Budgettet giver anledning til store bekymringer

Til budgetbehandlingen på økonomiudvalget er der kommet ikke mindre en 57 sider med høringssvar på børn- og skoleområdet. Gennemgående ser det ud til, at man politisk vil skære så meget ind til benet, at børn- og skoleområdet er på vej til at kuldsejle. Tidlig indsats, udvikling, ledelse, understøttende tilgange, pædagogisk udvikling, talentudvikling m.v. er på vej til et niveau, der ikke står mål med den skatteprocent, som man betaler i Lolland kommune. Ja bare det at kunne få passet sine børn for at gå på arbejde kan blive en udfordring. Regningen for dette blodbad betales af børnene, pædagogerne, lærerne, ledelsen og forældrene. Det må nu en gang være vigtigere at investere i mennesker frem for mursten.
30. september 2020 kl. 22:22 Af Linda Sommer

Det man ikke kan tale højt om, at de mange anbragte børn (ca. 250) og børn med særlige udfordringer. Eller som jeg vil kalde dem, vores unge talenter. For de har om nogen skulle udvikle en særlig evne til at begå sig under nogle vanskelige forhold. Det kan vi ikke være bekendt. Horslunde skal være en del af specialtilbuddet man giver i Lolland kommune, med en merudgift på kr. 2.5 mio. kr. til transport. Specialbørn i denne kommune bør have et fast forankret sted, hvor adgangen af størst mulig specialviden er til stede. Specialbørn skal ikke leve deres liv på landevejen. Der skal være forudsigelighed og tryghed i tilbuddet for både børn og forældre. Der bør lægges et pres på regeringen ift., at vi skal håndtere så mange anbringelsessager og den økonomi, der følger med. Personligt mener jeg, at anbringelsessagers økonomi ikke skal ligge i den enkelte kommune. Konservative finder, at der her i sidste time, skal tænkes meget mere kreativt for at skåne vores børnefamilier og ansatte på børneområdet for en katastrofe. Hvis vi vil bosætning og promovere det gode familieliv på Lolland, skal vi netop værne om det. De mange høringssvar taler for sig selv. Grænsen er nået.

Linda Sommer

Konservative Lolland

Østervang 28

4930 Maribo
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43