cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Det er synd for Eric Steffensen

Det er ikke godt, Eric Steffensen kan ikke eller vil ikke forstå og svare ærligt på et ellers rimeligt spørgsmål, det kræver ikke den store studenterhue at svare og svare på en pæn måde, nu kunne han jo også bare lade partiets spidskandidat svare, men her klikkede det også for Formand Næstformand partisekretær Eric Steffensen, der er åbenbart ingen andre af de opstillede der må stå frem, det skal kun handle om Eric.
14. november 2017 kl. 17:07 Af Per Høyem

Eric Steffensen skriver at vores forhenværende formand kørte Dansk Folkeparti Lolland som en lille hygge forening, jo det kan måske være rigtigt men det var så kun lige til at Eric Steffensen begyndte med at sprede sin gift og splitte gruppen.

Når man spørger om en person vil kæmpe for en sag svare Eric at det gør hele gruppen for de stemmer nej, Jeg er åbenbart naiv, Jeg troede at en person der har haft så mange job som Eric viste vad det ville sige at kæmpe men dette ord kender Eric Steffensen ikke og han vil ikke prøve at få hjælp til at forstå vad der menes når man skriver kæmpe, men der er jo heller ikke så mange at spørge i bestyrelsen for der er der jo kun Eric Steffensen og en kassemester sørgeligt nok.

Men pyt med det, Jeg har hørt at liste P Din Stemme vil kæmpe for at der ikke bliver sat flere vindmøller op på Lolland, så kan man sove roligt igen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: METTE HOVMAND

Venstre stemmer IKKE for en… 19. juni 2019 kl. 15.17

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15