cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Henrik Sass Larsen tilbage i ny form

Kære Henrik Sass Larsen.
04. september 2019 kl. 23:40 Af Bjarke Rosenkilde

Du ønskes held og lykke, både med at skrive Socialdemokratiets historie og med at sætte dig ind i kristendommen, så du kan tale med om dennes betydning som fundament for vort samfund, og hvad det betyder for et samfund, når dets fundament, også efter socialdemokratisk ønske trækkes bort, og befolkningen samtidig blandes med muslimer.

Ligesom, det både bliver interessant at høre, om dit syn på islam er meget forskelligt fra Salman Rushdies, og af det, der fremgår af håndbogen, samt at høre din version af P Munchs møde med Himmler i Rostock, og tiden der fulgte, nemlig besættelsen, og ikke mindst tyskernes lette vej syd fra, over vandet igennem minefri minefelter, trygt dirrigeret af fyr, og gæstfrit hjulpet af marinefartøjer, uden at møde nævneværdig modstand, om hjemsendte soldater, om kanoner der klikkede, om vejen fra Gedser, der nåede at stå færdigrepareret den 8 april mmm.

I sin tid havde jeg håbet, at når røgen var lettet i Køge og nærmeste omegn, ville tingene se anderledes ud og fremtiden forme sig gunstigt for dig.

På den anden side, stod meget af det du siden sagde i modstrid med Merkels og EUs politik, hvilket fik mig til at spørge flere gange, om du mente, dine ord havde gang på jord, eller om der var tale om førvalg snak, hvilket jeg aldrig fik svar på.

Når jeg ser, hvilke spor den nuværende S regeringen følger, er der ikke meget, der tyder på, at den har tænkt sig at gå sine egne veje; skønt antydet, også af Mette Frederiksen, hvorfor jeg håber, at du i din S historie vil komme ind på valgløfter og deres betydning, ikke mindst set i lyset af, at +85 % af dansk lovgivning stammer fra EU og implementeres uden forudgående diskussion med/information af vælgerne, således at man reelt med god ret vil kunne stille spørgsmålstegn ved, om Socialdmokraterne er sociale, og derved lever op til de gensidige krav og forventninger de og borgerne kan stille til hinanden, og desuden om de er så demokratiske, som man gør sig til af at være, for er man det?

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Folketingskandidat for Stram Kurs

Ellehammersvej 13 B

4840

Nærre Alslev
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37