cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Nu kommer kontrolenheden

Nu etableres enheden, som skal kontrollere om arbejdsmiljøet er i orden.
03. juni 2018 kl. 21:22 Af John Wennerwald

Region Sjælland tager en aktiv rolle i erhvervs- og vækstudviklingen ved at sikre, at der er ordentlige arbejdsvilkår på regionens arbejdspladser, herunder også sygehusbyggepladser.

Udvalget for Arbejdsmiljø og Rekruttering har på senest møde i Region Sjælland behandlet emnet og besluttet, at der skal oprettes en intern kontrolenhed.

Enheden skal samarbejde med arbejdsmarkedets parter og sikre, at Region Sjællands krav om sociale klausuler og arbejdsklausuler overholdes i forbindelse med udførelse af arbejde i Region Sjælland-regi.

Når enheden kommer godt i gang, vil kontrolenheden også have en forebyggende effekt ved bl.a. opsøgende adfærd på byggepladserne.

Kontrolenheden udfører et vigtigt stykke arbejde for at imødegå, at mennesker ikke bliver udnyttet på det danske arbejdsmarked.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42