cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Nu kommer kontrolenheden

Nu etableres enheden, som skal kontrollere om arbejdsmiljøet er i orden.
03. juni 2018 kl. 21:22 Af John Wennerwald

Region Sjælland tager en aktiv rolle i erhvervs- og vækstudviklingen ved at sikre, at der er ordentlige arbejdsvilkår på regionens arbejdspladser, herunder også sygehusbyggepladser.

Udvalget for Arbejdsmiljø og Rekruttering har på senest møde i Region Sjælland behandlet emnet og besluttet, at der skal oprettes en intern kontrolenhed.

Enheden skal samarbejde med arbejdsmarkedets parter og sikre, at Region Sjællands krav om sociale klausuler og arbejdsklausuler overholdes i forbindelse med udførelse af arbejde i Region Sjælland-regi.

Når enheden kommer godt i gang, vil kontrolenheden også have en forebyggende effekt ved bl.a. opsøgende adfærd på byggepladserne.

Kontrolenheden udfører et vigtigt stykke arbejde for at imødegå, at mennesker ikke bliver udnyttet på det danske arbejdsmarked.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringen giver ingen julegaver 16. december 2018 kl. 22.26

AF: CONNI NIS-HANSEN

Snigmord på offentlig… 16. december 2018 kl. 12.07

AF: ANDREAS ELLEBY

Lolland bank ingen selv indsigt 14. december 2018 kl. 06.06

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45