cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Svigt i daginstitutioner

TV 2-dokumentaren 'Daginstitutioner bag facaden', der blandt andet har udstillet pædagogiske svigt i flere københavnske daginstitutioner, har skabt en nødvendig debat om kvaliteten i danske daginstitutioner.
02. juni 2019 kl. 22:49 Af John Wennerwald

De fleste daginstitutioner leverer heldigvis en kvalitetsindsats og det er på trods af, at de fleste institutioner godt kunne have gavn af et par ekstra uddannede voksenhænder.

Børn skal udvikle sig i institutionerne og ikke kun passes. Der skal være tid til at trøste og hjælpe børn ind i en leg eller ud af en konflikt. Det kræver dygtige pædagoger.

Minimumsnormeringer med uddannet personale er blevet meget aktuelt i denne folketingsvalgkamp. Det kan være en god idé med flere varme hænder, eftersom at mange pædagoger oplever en stigende alenetid og derfor ikke kan give den fornødne omsorg. Minimumsnormeringer løser dog ikke alle problemer såsom manglende god ledelse, kultur- og moral.

Dokumentaren rykker forhåbentlig på situationen i daginstitutionerne, for der er brug for at sikre kvaliteten, så vores børn bliver udviklet i en god retning.

Vi forældre har brug for gode daginstitutioner med et tilstrækkeligt, uddannet personale, så vi trygt kan aflevere vores børn.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26