cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Tag selv bord

I sidste uge kendte Retten i Lyngby kendte Dansk Folkepartis næstformand Morten Messerschmidt skyldig i svindel med EU-midler og dokumentfalsk. Morten Messerschmidt blev idømt seks måneders betinget fængsel og han ankede dommen.
15. august 2021 kl. 22:38 Af John Wennerwald

Afgørelsen efterlader forskellige tanker til overvejelse; kan man sidde i Folketinget, når man er dømt for svindel og dokumentfalsk og kan det virkelig lade sig gøre, så simpelt, at stikke snablen i EU´s pengekasse og suge midler ud?

Er det virkelig sådan det forholder sig, at man med falske underskrifter kan fuske sig til tilskudsmidler fra EU´s pengekasse? Hvis det forholder sig sådan, at vi i Danmark snyder, så kan jeg da godt blive bekymret for hvordan EU bliver udfordret af andre lande i fællesskabet.

Det Europæiske Kontor for Bekæmpelse af Svig (OLAF) som efterforsker svindel i forbindelse med EU's budget, korruption og alvorlige tjenesteforseelser inden for de europæiske institutioner bør have flere muskler til at efterforske og forhindre snyd.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Annonce

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47
ANNONCE