cookie-og-privatlivspolitik

Debat

bade mulighed næste år. nord fra nyk. og syd mod hasselø

Brædder ville længe bade henne ved slotsbrygge, men måske er vandet for kold der.
05. september 2020 kl. 19:21 Af martin wouters

hvad angår de to andre muligheder, så skal kommune opsætter skilte hvor badende gøres opmærksom på at forsyning bare smide urenset spildevand i guldborgsund, så dette må være klart at man kan bruge denne masse samtidigt med et bad som skønhedspasta, det bedste er at borgere har betalt for at dette spildevand først SKAL renses før dette efterlades i Guldborgsund, men når man både sidder det ene og andre sted i bestyrelse så er dette ikke vanskeligt at giver ekstra lov til at forurene Guldborgsund. Vi har ikke sandstrand ved disse planlagte pladser og de specialister i kommune skulle gøres opmærksom på at der er rimeligt strømning dette kan bedst ses i Guldborg havn, samme ved stenen ved Hasselø ved svinget flyttes sandet så koster skal omstilles. Dette bringen naturligvis masse af nye borgere til landsdelen, mener man.

At man ikke kan bruge de få penge som er i kassen til nogle fornuftige ting og hjælpe Marielyst med en bedre standart (se til den tyske side, der har man forstået borgernes ønsker)man skulle da efterhånden med så mange sydlige besøg have fattet hvordan man holder på folk.Dette kan da ikke være rigtigt at så mange er uduelige på parkvejen og de forskellige afdelinger i byen.

martin wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11 4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07