cookie-og-privatlivspolitik

Debat

brædder ønsker hurtigt åbning af grænsen

Den kære borgmester har glemt noget:
15. maj 2020 kl. 16:47 Af martin wouters

hvis danskere ikke frit kan rejse så bliver de i Danmark også på Marielyst, naturligvis kan brædder måske ikke udleje sine sommerhuser men helt klart er:

tyskere, de fleste har alt med fra deres hjemmeland måske ikke brødet, hvor imod danskere køber alt her, dette betyder der kommer mere i kassen og mere til skat, Når man så tænke på hvor glad man er for EU så kan man ikke forstå som almindelig borger at ikke engang momsen kan bliver ens, med en moms på 7 % var de højtiden på Marielyst, men hvorfor jammere, der er lige kommet 120 mill. fra den store kasse, måske er der lidt penge til dette man lovede at lave færdig på Marielyst, en ting er sikkert, dette skal ikke gå til sponsorpenge, til politikers ekstra løn, til rejse for at se om i Brasilien drikkevandet er godt eller i Portugal spildevand bliver pumpet ud i Atlanten, jeg håber på at pengene er øremærket og som gammel bonde skulle man være klart over at der er gode år også dårlige, bedre dette end at vi slæber alt mulige i landet, samtidigt med at man ønsker så meget at åbne grænsen (din ven i Rostock kan vente) er der mulighed igen for at vi ligeledes får en masse af disse "nye borgere" som elsker corona. Godt at dette ikke er den lille parti hernede som skal bestemmer dette, åbne grænser betyder ligeledes at Merkel skal bestemmer og at vi får en masse svenskere som ikke var i karantæne igennem landet, husk Danmark er kun et transit land, dette har jeg lært.

Jeg er sikkert på at Marielyst bliver fylde og at skatten nok skal bliver indbetalt og vi er først maj, Østersøen er for kold endnu så dette kan vi ikke bruge til at der kommer flere besøgende, prisen er vigtigt, og service, dette hjælper ikke at folk bliver plukket fordi man skal tjene på 3 måneder til et helt år.

En udtalelse af en gammel turistmand sogar for begge kommuner.

martin wouters

bjørupvej 11

4800 nykøbing F (landsbyen)
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19