cookie-og-privatlivspolitik

Debat

cykelbro, lille ekstra ø og forbindelse mellem sundby og nyk.

ja, der skal smøres godt fra kommunens side, måske kunne der bliver nogle penge til meget nødvendige opgaver som virkeligt tilhører HELE kommune. men kort sagt, man skal bare bringe dette i små portioner fra det kommunale, deres praksis er altid, noget som allerede er vedtaget over hoved af borgerne, skal bare bringes flere gange og til sidst bliver der sagt at ingen kom til høringen, der skal tilbage bringes alle de penge som er brugt for ekstern konsulenter, man skal være den store nye hovedstad koster hvad det ville, om man så skal stifte mere gæld, så bliver bare skatten forhøjet, men sager som oprydning i slotsbrygge for alle lort som driver der, passer alle huler på vejen, sørge for at der er nok P-plads eller sørge for at forretningsdrivende i centrum kunne overleve, har løsninger på de ældre, og ikke at glemme den næste generation som skal være de næste skatteborgere, gøre noget for at der er arbejdspladser og lade være med at dele hele tiden mellem golfvenner, kunne lave politikere troværdigt og måske også populært, bruge deres energi som heltidsjob og gøre hvad borgerne evt. har valgt dem til, men dette er ligeledes også en varm kartoffel, du får hvis vi får og så kan i ved siden af få lidt mere, magtmisbrug og manipulering af borgernes ønsker.
08. juli 2019 kl. 09:07 Af martin wouters

Man siger altid: tar ikke mere mel i munden når i skal blæse samtidigt og meget foregår på parkvejen og gåbensevej på denne måde. Mærkeligt nok er der aldrig 1 politiker som stiller sig disse forklaringer, endnu et bevis på at man blæse på borgerne.

martin wouters

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47