cookie-og-privatlivspolitik

Debat

sidste nyheder i radioen

jeg var lige undervejs til nyk. og kunne høre i radioen at fra disse 6 ansøgninger til industri solar anlæg er der 3 som er blevet nægtet af kommunal bestyrelse, dette fordi landbrugsjorden ikke var dårligt nok.
06. januar 2021 kl. 14:14 Af martin wouters

Så er der 3 tilbage og mærkeligt nok er den ene i grænge, landbrugsjord af borgmesteren, som i forvejen havde tilbud beboer at få en klækkelig summe når de ikke protesterede (75000 kr) dette kaldes for svindel når andre ikke kan få deres jord anerkendt men en selvstændige borgmester kan få, er dette rent politisk at man allerede bruge samme klæber til næste valg så man sidder rigtigt godt eller er dette kun tilfælde, manden er ikke beskæftiget i landbo med alle hans bestyrelsesposter, sommerhus udlejninger m.m. samt hans første solar anlæg + skal gøre det bedste for hans borgere, OK, gasanlægget fik han afhændet til refa, altså solgt til kommune fordi dette skulle gå konkurs. Hvornår stopper denne selvglade politik her i kommune og hvornår bliver sager behandlet som de skulle. Man kan ikke andet siger at dette er misbrug af stillingen når vi har godt brug for alle landbojord hernede så vi kan føde Danmark.

Mon ikke borgerne skulle snart stoppe denne vanvid og selvtægt

martin wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39