cookie-og-privatlivspolitik
Mette Frederiksen kommer til Nykøbing onsdag 10. oktober til debatmøde med lokale erhvervsfolk. Billedet her er fra grundlovsmøde på Sydfalster sidste år.
Mette Frederiksen kommer til Nykøbing onsdag 10. oktober til debatmøde med lokale erhvervsfolk. Billedet her er fra grundlovsmøde på Sydfalster sidste år.
Foto: Claus Hansen

Erhverv

Mette Frederiksen til debat med LF-erhvervsfolk

10. oktober står Business Lolland-Falster som arrangør af et debatmøde med Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen i Nykøbing.
07. oktober 2018 kl. 13:00 Af Hans Gandrup

Annonce

Hvad med vilkårene for erhvervslivet generelt? Hvad med vores infrastruktur? Hvad med de lokale ønsker til bedre rammebetingelser for erhvervslivet i det hele taget?

Der er masser af spørgsmål at tage fat på, når Business Lolland-Falster onsdag 10. oktober står som arrangør af et debatmøde med Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen - et møde som også tager forskud på den forestående.valgkamp.

Fyraftensmødet med den socialdemokratiske toppolitiker foregår på Slotsbryggen 14 a-d fra klokken 15.00 til 16.30.

Mette Frederiksen holder et kortere oplæg med fokus på erhvervslivet, og derefter er der så mulighed for at stille spørgsmål og debattere med partilederen.

Ordstyrer i debatten er Mikkel Wesselhoff, direktør i Business Lolland-Falster.

Alle er velkomne til arrangementet, men man skal tilmelde sig på forhånd via Business Lolland-Falsters hjemmeside.

- Vi synes i Business Lolland-Falster, at det er særdeles relevant, at vi med et arrangement som dette kan give landsdelens virksomheder mulighed for at høre, hvad Socialdemokratiets leder byder ind med erhvervspolitisk. Og så er det selvfølgelig en ekstra gevinst, at man kan stille spørgsmål og få direkte svar fra Mette Frederiksen. Vi håber, at mange vil benytte sig af muligheden, siger Mikkel Wesselhoff, som understreger, at mødet også er en mulighed for at gøre Mette Frederiksen opmærksom på Lolland-Falsters forhold og ønsker i det hele taget.hagaKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce