cookie-og-privatlivspolitik
Den nye erhvervspark slår på det bynære og den smukke natur i kombination med en central beliggenhed i Europa.
Foto: Salgsmateriale Business LF

Erhverv

Stor interesse for erhvervspark

Flere virksomheder viser interesse i Maribo Erhvervspark.
01. oktober 2019 kl. 14:30 Af Jesper Bøgh

Annonce

ERHVERV Ingen aftaler er lukket endnu, men ifølge Mads Stærk, forretningschef for Industri & Anlæg i Business Lolland-Falster, er han inde i realitetsforhandlinger med flere interesserede virksomheder.

For godt en måned siden blev salget af byggegrundene i Maribo Erhvervspark skudt i gang.

Den samlede erhvervs­park er opdelt i fire etaper, hvor det altså nu er første etape, der består af 25 parceller af forskellig størrelse, der er klar til salg.

- Vi er i dialog med forskellige virksomheder omkring de parceller, der ligger tættest på motorvejen og Rute 9, fortæller Mads Stærk.

Han peger på, at det er naturligt, fordi de placeringer i høj grad også kommer til at handle om synlighed for de forbipasserende.

- Området mellem indkørslen til erhvervsparken og motorvejen er udlagt til servicevirksomheder, og det er typisk den slags virksomheder, vi er i dialog med på nuværende tidspunkt, siger Mads Stærk.

Servicevirksomheder kan i den forbindelse eksempelvis være tankstationer, restauranter, el-ladestationer, værksteder eller servicecentre til biler. Mads Stærk giver udtryk for optimisme, når det handler om at få lukket aftaler i nærmeste fremtid.

- Uden at ville lægge hovedet på blokken, så forventer jeg, at vi inden årets udgang har lavet de første aftaler, og at vi i foråret 2020 vil begynde at se de første byggerier skyde op af jorden, forudser han.

Når det gælder det transporttunge erhverv, der skal ligge på den anden side af indkørslen til erhvervsparken, så oplever han også her, at der er interesse.

- Men det afhænger af, hvornår Femern Bælt-byggeriet for alvor går i gang. Med de forudsætninger der er nu, inden byggeriet for alvor er gået i gang, så vil jeg vurdere, at der er overvældende interesse.

Læs mange flere lokale erhvervsartikler i tirsdagens store erhvervstillæg i Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce