cookie-og-privatlivspolitik

Erhverv

Stort matchmaking-event for fødevare-virksomheder

Business Lolland-Falster stiller sig i spidsen for et stort matchmaking-event.
03. maj 2019 kl. 15:07 Af Jesper Bøgh

Annonce

Til september afholder Business Lolland-Falster et stort matchmaking-event for iværksættere inden for landbrugs- og fødevaresektoren. Målet er at tiltrække nye virksomheder til Lolland-Falster og styrke de lokale produktionskæder.

Landbrugs- og fødevaresektoren er en af de største vækstmotorer på Lolland-Falster. Sektoren står for omkring 25 procent af de private jobs lokalt, men der ligger fortsat et stort vækstpotentiale i sektoren.

Derfor inviterer Business Lolland-Falster til matchmaking-event for fødevarevirksomheder, hvor iværksættere kan mødes med virksomheder, der kan stille ressourcer til rådighed.

- Lokalt er der vokseværk i landbrugs- og fødevaresektoren, men for at styrke sektoren yderligere, skal vi binde bånd mellem iværksættere og eksisterende virksomheder. Der er mange iværksættere, der går rundt med en god produktionsidé, men mangler enten kapital eller lokaler. Omvendt har mange lokale virksomheder ressourcer til rådighed, der er attraktive for iværksættere. Derfor laver vi dette event, hvor iværksættere bliver matchet med en etableret virksomhed, forklarer forretningsudvikler for landbrug og fødevarer på Business Lolland-Falster, Christian Høegh.

Matchmakingen går ud på, at en iværksætter eller en virksomhed tilkendegiver over for Business Lolland-Falster, at man har en idé eller en ressource, der kan stilles til rådighed til en produktion. Herefter etablerer Business Lolland-Falster kontakten mellem virksomhederne. Forløbet munder ud i et stort event til september.

Målet er, at eventet skal kunne tiltrække 1-2 nye landbrugs- eller fødevareproduktioner til området.

Som virksomhed eller iværksætter kan man tilkendegive sin interesse for -eventet ved at kontakte Christian Høegh på mail ch@businesslf.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce