cookie-og-privatlivspolitik
Malene Larsen og Martin Hansen i det nye træningscenter X Fit Factory - med vægmaleri af Jesper Kanlund.
Malene Larsen og Martin Hansen i det nye træningscenter X Fit Factory - med vægmaleri af Jesper Kanlund.
Foto: lr

Extra Posten

Body Factory udvider med crossfit

X Fit Factory hedder den nye afdeling bag den nedlagte Fakta på Perlestikkergade.
24. september 2018 kl. 09:22 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Træningsformen crossfit er udviklet i en garage i USA, hvorfra den har bredt sig ud i verden. Også til Nakskov, hvor folkene bag Body Factory netop har udvidet med en afdeling, som hedder X Fit Factory og ligger i et forhenværende industrilokale med udpræget garagestemning.

- Alle er velkomne til at komme og træne enten frit eller på hold, siger Malene Larsen, som sammen med Martin Hansen står bag det nye træningscenter.

De har knoket hele sommeren med at sætte lokalet i stand, og de er meget stolte over både faciliteterne og det topkvalificerede hold af instruktører, som skal stå for træningen.

- Førhen var crossfit mest kendt for, at træningen var rå og foregik med bl.a. traktordæk. I dag bruger vi specifikke redskaber, som fx kettlebells, og træningen retter sig mod tre ting, nemlig funktionalitet, styrke og kondition, forklarer Martin Hansen.

Man behøver ikke at have store bøffer for at træne crossfit. Det er for både mænd og kvinder - ja faktisk er det flest kvinder, som dyrker den effektive, udfordrende og sjove træningsform.

- Med tiden vil vi også tilbyde udendørs træning, siger Martin.

Læs mere på www.bodyfactory.nuKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce